Nalazim se u zgradi na kojoj su postavljene 4 kamere za video nadzor. Povezao sam TV koaksijalnim kablom sa priključkom na zidu, ali ne mogu da pronađem signal od video nadzora (pretraživao sam analogne kanale), iako je to uspeo moj komšija koji stanuje sprat ispod. On ima KDS, i kako mi je rekao, taj kanal se nalazi posle CNN-a. Koristim Samsungov TV, da li bi mogao neko da mi pomogne oko podešavanja koja bih trebao da podesim da bih uhvatio signal sa video nadzora?
Pričao sam sa KDS-om, oni su mi rekli da bih trebao da budem priključen na njihov sistem da bih bio u mogućnosti da vidim sliku sa video-nadzora, ali sve više čujem priče da je taj kanal za video-nadzor slobodan i da mogu da ga uhvatim iako nisam korisnik KDS-a?
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647142. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.