Ljudi pomagajte,imam Samsung S860,sve je normalno funkcionisalo i odjednom nece da slika,kada pritisnem dugme za slikanje na ekranu mi izbaci ` Low Light! ` ,stalno pokusavam da slikam i od 100puta sam uspeo samo 2puta da uslikam. ako neko zna sta je upitanju,zamolio bih ga da mi napise :) Hvala u napred! :)
Kako god hoces - novac i fotoaparat su tvoji. Samo, imaj na umu
30.07.2012. 09:56
status: user broj poruka: 10999
isplativost - Samsung 860 je zastareo model fotoaparata, koji, u polovnom a ispravnom stanju verovatno moze da se kupi za hiljadu-dve dinara. Pregled i popravka bi mogli da te kostaju otprilike toliko...
Pa rekao mi je covek iz servisa da donesem da vidi,a kaze ako poravka prelazi cenu od 2000din kaze da nece da popravlja jer se ni meni ni njemu ne isplati. Meni je dobar,koristim ga jednom-dva puta mesecno kad negde idem :)
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647142. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.