Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Foto i video oprema
Canon (PowerShot 620) i VirtualDub???
STRANA 1 OD 1
ikiM Canon (PowerShot 620) i VirtualDub??? 07.06.2007. 09:45 T4631

status: user
broj poruka: 15
Canon digitalni aparati su dosta cesti u upotrebi - pa se zato nadam da je neko vec radio sa konvertovanjem video klipova (snimljenih na njima) u VDubu...

Imam instalisan mp3 Lame codec, vec sam i pre radio video(divx/xvid) i audio(mp3) kompresiju sa grebovanim video fajlovima, ali sa ovim klipovima koje snima Canon kamera, audio nece da kompresuje u mp3.

Kad odem na Audio/COMPRESS u mp3 opciji nemam nista ponudjeno. Kada izaberem SHOW ALL FORMATS i izaberem neki nivo kompresije, nakon svega zadanog i posle SAVE AS... izbacuje mi gresku!

Karakteristike audio stream-a:

Sampling rate: 11024Hz
Channels: 1 (mono)
Sample precision: 8-bit
Compresion: PCM

Da napomenem da PowerDirector ovo sve normalno odradi, ali u njemu nemam filtere i komprimovanje u vise (2) prolaza!

Ima li neko iskustva sa ovim???

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs