Imam NIKON P300, ma deluje mi dobro ovo aquapac, gledao sam malo na yt, al aj reko da vidim mozda je neko koristio od nasih. Bili subas aquapac krajem leta na akciji uz neki kompakt sony u Bigbangu, al se nisu odvojeno prodavali, i kao ne bi ni nabavljali.... A imaju i za mobilne isto zastite pa mozda i za mobilni uzmem...
Pa dobro, izgledaju sasvim pouzdano kad se radi o ZASTITI od...
14.06.2012. 00:20
status: user broj poruka: 10999
vode (kisa, sneg, pad u vodu). Ne znam samo da li stite aparat tokom duzeg vremena POD POVRSINOM vode i do koje dubine (pritisak!)... Ako budes ronio `na udah`, to moze da bude i desetak metara (sa stitnicima za usi i nos)... ako ronis sa bocom, ides i na preko 30m...
pise ti tamo koja je zastita u pitanju, bas za te dve zastite za koje sam ja zainteresovan pise sledece: Submersible Rating 8 Protected against long periods of immersion under pressure - The case is suitable for immersion for at least 30 minutes to a depth of 15 feet/5 metres.* Sto mislim da je sasvim u redu da bar sa povrsine malo slikas i snimas...
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647142. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.