teskom mukom sam skupio 9k din :D pa bih da kupim neki kompakt (treba mi i memorijska i ostaje mi onda 8.5 k )...ima milion modela pa sam ih sveo na sledece: nikon s3100 8k din olympus VG130 9k din(sa memorijskom i torbicom) Samsung st93 8.5 k din Samsung st65 7k din Samsung st93 mi nekako deluje kao naj kupovina od ovih..
Molio bih da me posavetujete (i da oni koji imaju ove aparate napisu utiske) ..posto se ne razumem u digitalce uopste..i ne bih da pogresim sa izborom
Citao sam milion testova..vecina je ok..samo treba svasta ispodesavati prvo da bi slike ispale ok..sa `fabrickim` podesavanjima su mutne..tako sam barem procitao :D
Sudeci po izvestaju Photographyblog-a, ovoga Nikona karakterise
27.04.2012. 20:34
status: user broj poruka: 10999
visok nivo suma (noise) pri osetljivostima vecim od 200 ISO. Uzmi Canona. Samsunga izbegavaj u SVIM kategorijama (Nikona samo u point`n`shoot kategoriji).
Druze ja sam ti dao specifikacije kao sto bi ti neko dao kad kupujes graficku kartu. Sta ces ti da radis i dal` ce da ti pomogne pri izboru i kupovini, to je na tebi da odlucis.
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647142. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.