Da li neko ima iskustva sa ovom kamerom( jednim ili drugim modelom) ! Razmisljala sam i o modelu 306 e :) Dajte kazite mi da li je ova cam. zaista super i isplatili se dati tu sumu novca za koju je nude ?! PLS odgovor mi treba jos veceras sutra idem da kupim pa cisto da se ne prevarim ako ne vredi davati toliko para . Moze i predlog oko nekog drugog modela ali da je dvd ! Hvala pozz
Sjecas li se Barbara, ne ljuti se sto ti kazem ti jer ti kazem svakom koga volim pa cak iako ga ne poznajem - NE KUPUJ 405 e,
Sjecas li se Barbara i ne zaboravi nikad tu kisu tako blijedu i tako srecnu tu kisu nad morem, nad arsenalom nad brodom iz Sezana - 403 e JE ANTOLOGIJSKI MODEL
Oh, Barbara velika je svinjarija taj Rat i sta je sa sobom sada pod kisom od gvozdja, vatre, celika, krvi A onaj koji te je stezao u zagrljaju, zaljubljeno da li je umro, nestao il je jos ziv Oh, Barbara,JA BIH UZEO 403,DEFINITIVNO.
Neko mi je rekao:`Sony 405 ima problem sa ogranicenom svjetloscu,kao i sa ostrinom` Uzmem ja tu kameru (od vlasnika),probam...i... stvarno-cini mi se da se u uslovima slabijeg osvjetljenja kamera `ne snalazi najbolje`.Na ostrinu nijesam obracao paznju,a ona je vaznija. Razmisli o nekoj Panasonic... Naravno,ovo je moj subjektivni sud o jednoj kameri,ne znaci da je validan...recimo,u jednom domacem casopisu su afirmativno pisali o ovom modelu...
ja sam vec davno sony manijak, a sto se kamere tice mnogo su bolji i od panasonic-a i od samsunga... imao sam mnogo od njih, al nazalost samo sa DV kasetama, a sto se njih tice mnogo su dobri... sa dvd nemam pojma kakvi su... al to je iskustvo da imaju bolju sliku od ostale kamere... pozz
ps: snimam svadbe itd. , pa imam vx2000 i sta da kazem? dosta je super
KUPILA SAM KAMERU , SJAJNA JE SUPER SU SNIMCI SUPER FOTKE SA NJE POTPUNO SAM ODUSEVLJENA PLUS SJAJNA CENA POTPUNO VREDI SVAKU PARU ( A TEK CE DA SE DOKAZE ) POZZ SVIMA I HVALA SVIMA KOJI SU POKUSALI DA MI BAR MALO POMOGNU :)
:: :: :: :: SJAJNA JE... SUPER SU SNIMCI SUPER FOTKE SA NJE :: POTPUNO SAM ODUSEVLJENA PLUS SJAJNA CENA :: POTPUNO VREDI SVAKU PARU ( A TEK CE DA SE DOKAZE ) :: :: Barbara,ako te Sony,posle ovog panegerika,ne zaposli kao PR menadzera,smatraj da nista nijesi uradila...:))
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.