Ima i ovaj stariji model na akciji, radi dobre slike, ima dosta detaljno manuelno podešavanje, solidan video snimak sa optičkim zumom u toku snimanja, jako zgodan za rukovanje hardverski i softverski. Mane su nešto sporiji fokus i što mnogo troši baterije, ništa bez eneloop 2000mAh.
ja bih radije Duracell 2450mAh, zbog toga sto imam jako `nezadovoljno` iskustvo sa Sanyo baterijama, koristio sam ih za glupi S2000 koji je JEO baterije i pojeo... sa Duracell-om sam bio najzadovoljniji.. a sada sa ovom baterijom li-ion zaboravim gde mi je punjac uvek kad treba da napunim
na zalost opet ona prica: jeftino ali nema ga u winwin-u. moj kolega je narucio i cekao 7 dana da stigne medjutim nisu dobili tako da je odustao i kupio drugi aparat. zvao ih je nekoliko dana i odgovor je uvek bio:`javicemo vam kad stigne` naravno nisu ga jos zvali. veoma los potez winwin-a
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647142. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.