Hteo bih da ubacim jednu malu kameru u unutrasnjost postanskog sanduceta>Tako da objektiv moze da snima sve kroz mali vizir gde se ubacuju koverte.Mozda se neko pita zasto hocu da uradim ovo?Odgovor je sledeci neko iz mog komsiluka stalno grebe,zvrlja puni lepkom bravice od sanducica,ne samo meni gotovo svima sumnjam na vise zaludnih baba u zgradi,e sad kad bih ja lepo uspeo da snimim tog huligana koji to radi i da ga postidim pred kucnim savetom bilo bi lepo,ne zalim pare ako treba dacu i 200eur za takvu kamericu,samo me brine hoce li to moci da stane u postansko sanduce i kako ce se napajati,ako neko ima link do takve kamere molim da mi prosledi,zaista ne znam gde da trazim tako nesto?
Ima tih minijaturnih kamera, velicine sijalice za baterijsku lampu.
15.11.2011. 23:02
status: user broj poruka: 10999
Snabdevene su internom memorijom a napajanje vuku sa dugmaste baterije. U konkretnom slucaju, kamera i ne mora da bude smestena u sanduce nego negde iznad i sa strane, recimo na nekoj razvodnoj kutiji/ormaricu za struju itd., gde se lako moze zamaskirati...
Nije ti recimo ni loša ideja da uzmeš Android telefon i instaliraš aplikaciju neku koja snima kad detektuje pokret. Dovljan bi ti bio i Samsung Spica na primer. Samo ideja. Isključiš antene i wifi, i trebalo bi da ti izdrži jednu noć kamera... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
... kamera ne sme biti u sandučiću, jer, onda ćeš videti kad ti neko nešto ugura da izvineš, a ne i ko i šta - jer se to što ti smeta, događa izvan sandučića. Dakle, traži položaj kamere izvan sandučića a tako da `nišani` na njega.
ovo nije kod nas,ima li nesto od ovoga da se nadje kod nas? do not fear CuMsHot is here :D
:: http://www.dinodirect.com/surveillance/currency-EUR.htm :: :: ima svega i mozda ti nesto bude odgovaral :: - :: Pozdrav !! :: :: PELE :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Svaki uredjaj radi na carobni dim :: Kada ga taj dim napusti prestaje da radi :: ::
jeftinije i za 10 dana stize i ne treba ti paypal, samo cc! imash citavu sekciju spijunskih kamera sa ugradjenom memorijom i baterijom + snima samo kad postoji pokret - - Pozdrav !!!
PELE. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Svaki uredjaj radi na carobni dim. Kada ga taj dim napusti prestaje da radi.
ma to je neki bravar platio klince da trce po gradu i vicu bioskop ponovo radi !!!
ako ih i uhvatis nemozes nista ..
ja sam uhvatio klince kako mi sprejisu ulaz u zgradu .. a taman smo okrecili !!! i nista im nisam mogao .. nemam srca da im lupim samar .. chveger mozda ... da im tim sprejem ofarbam patike .. pff bolesno ..
mogao sam samo da im zapretim da cu da im hebem sestre kad porastu ..
..to radi software kao sto je pico, geovision.. naravno uz karticu za PCI.. dakle motion capture, sa bilo kojom kamerom
:: nesto sto ce snimiti pokret a ne kontinualni video od 24sat :: - :: Pozdrav !! :: :: PELE :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Svaki uredjaj radi na carobni dim :: Kada ga taj dim napusti prestaje da radi :: ::
Mislim da mu je bolje da snima non stop ili samo nocu nego da kupuje opremu od 500e kao sto mu nudite. Pa ni ti sanducici ne vrede toliko.
:: nesto sto ce snimiti pokret a ne kontinualni video od 24sat :: - :: Pozdrav !! :: :: PELE :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Svaki uredjaj radi na carobni dim :: Kada ga taj dim napusti prestaje da radi :: ::
zvacu ove sto prodaju spijun opremu pa cu javiti koliko sam potrosio para,ma j.bacu mu kevu ko god da je!!!Jutros sam nasao gomilu pikavaca u sanducetu!!!!!
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647142. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.