Koji digitalni foto aparat uzeti do 20 000 dinara ? Bitno mi je da ima sto veci displey i da znam da cu dobiti dobru garanciju za njega ! [i da je od nerdjajuceg celika :D {shalim se} ]
Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitati
Canon PowerShot A5xx,A6xx ili Nikon CoolPix L1,L2...Jeste prilicno opsiran odgovor,ali koji god model da uzmes od ova dva brenda sigurno nisi pogresio,svi su dobri i imaju odlicnu optiku sto je bitnije od pikselaze. Nisu losi ni Olimpus i Sony... O ostalom nemoj ni da razmisljas(HP,Samsung,Benq...)
Mada Canon ima vise manuelnih a Nikon automatskih podesavanja u istoj cenovnoj klasi. To je Canonova prednost iako ej Nikon jaci brand. Pogledaj neke Olympus, Fuji, Conica-Minolta modele...i gledaj sociva, vrlo su vazna vecina nema svoja nego uzima odlicna od onih koj se time bave (Vario npr Tesar, Pentax, Leica, Carl-Zeis...vaze za najbolja)
PANASONIC LUMIX DMC-TZ1 LAICA DC Lens 5.0 Mega camera effective pixels mega optical image stabilizer 10x mega optical zoom best superzoom digital camera
I NAJVAŽNIJE ZA OBA - Made in Japan
12m garancije NOVOCena: 220 EUR - 18.260 din.
i imam polovnjak (moj aparat) - za 200⬠- Konica Minolta Dimage Z6 6.0 megapixel, 12x optical zoom + Card reader Canyon (sa softverom za low lewel formatiranje kartica +++) + 8x 2000mA baterije trust + fast charger Trust (4 baterije napuni za 3 sata) + 1GB SD kartica + Trust torba. Radna garancija 30 dana, u njega idu 4 baterije koje traju 2-3 dana...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.