Ima po akcijama tu i tamo za 5000-6000 dineirosa, i, vrede svaki dinar, nove. Neuporedivo bolje od nekih svinjarija tipa mustek, genius pa i benq, koje su u stvari web kamere na bateriju... ima svojih mana, koje cena potire. Najbitnije je da je moguce dobijati pristojne amaterske fotke a kod gore pomenutih - ne. Ja je mirna srca ostavljam na milost i nemilost mladunaca, a kad su mi skenjali canona, nije mi bilo svejedno...
poznaješ tog ludaka onda ne vredi ni 100 dinara. Kad ga drotovi vežu za radijator propevaće i oni dođiu kod tebe i uzmu ti aparat. Čak te i besplatno slikaju.
Savet: ako baš hoćeš da kupiš pošalji nekoga koga ti poznaješ a ludak ne poznaje, da on obavi kupovinu. Tako ti je bezbedno.
otisao je drugar da uzme aparat :) skontali smo da je to najbolje. dobar je, radi ok sve, necu ni juriti kabl nego cu raditi preko citaca mem. kartica.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647150. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.