uslovi su sledeci, da snima 720p da ima punjive baterije- li-ion, znaci ne one 2xAA nego da ima svoju bateriju :P i da ne ide preko 100 evra, moze tu negde, ali budite razumni da slika solidne fotografije
prvo mi je za oko pao BenQ S1410 ali ne znam kakve slike pravi, ajte predlozite nesto ako ima bolje :)
Lenovo Y560 Intel i3 330M 2.13GHz HM55 3GB DDR3 1066MHz 320GB 7200rpm 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768) ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA HD JBL Stereo Speakers W7Pro
Puno trazi za 100E,a da ima sve to. Fuji FinePix JX300 snima video u 1280x720 i ima Li-Ion bateriju,al` ne moze da koristi zoom u toku snimanja videa i da ima zvuk. Sigurno pravi bolje fotke od tog Benq-a!!!
MSI 790FX GD70 AMD Phenom 965 C3+ CM TX3 2x2GB Hyper X @1600 CL9 Power Color 6790 1GB Barracuda 1TB LC Power LG6650 GP3 V2.3 650W Chieftec big black
Benq ok fotici za 6-7 soma kad necija riba ide na more ili planinu,pa da pokaze decku instruktora skijanja na vodi.(nadam se da ce razumeti srdacnost takvih i tvoju ribu kao moralnu osobu) Za to ce i slika sa mob-a biti dovoljna.
MSI 790FX GD70 AMD Phenom 965 C3+ CM TX3 2x2GB Hyper X @1600 CL9 Power Color 6790 1GB Barracuda 1TB LC Power LG6650 GP3 V2.3 650W Chieftec big black
hvala na predlozima svima, ovaj JX300 mi se cini zanimljivo
ne znam ljudi, nikad nisam imao digitalni fotoaparat niti me je ta grana IT-a ikad zanimala,
BENQ je imalo par mojih ortaka i onako, fotografije nit smrde nit mirisu, kontam da je to ok za te pare, meni se licno ne svidja i kao i svi volim da imam kvalitetniju stvar :P
JX300 moze da zumira kako sam video ali prilikom optickog zuma mu se zvuk utisa, verovatno zato sto mehanizam zumiranja nije besuman, jbg , za te pare je dobar
ovaj canon takodje nije los digitalac, al nema 720p, ipak bi neki `moderniji` aparat uzeo.
Jer burazeru je na prvom mestu snimanje kracih video klipova, a nece da uzme one fullHD digitalne kamkordere. Uglavnom ako neko ima jos neki predlog, da se slaze sa navedenim specifikacijama dobro je dosao, naravno i misljenja o ovom BENQ-u, nigde na netu ne mogu da nadjem review tog fotoaparata, sa prilozenim test fotografijama.
i jos nesto ne mora striktno biti do 100 e, vi redlozite i nesto skuplje, 10-15 e pa cu uzeti u obzir :)
Lenovo Y560 Intel i3 330M 2.13GHz HM55 3GB DDR3 1066MHz 320GB 7200rpm 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768) ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA HD JBL Stereo Speakers W7Pro
Lično ga koristim i prezadovoljan sam. Ja sam ga platio 9400 prije par mjeseci. Sada je cijena oko 11000 din, ali ga nema na stanju. Samo u Novel-u je po toj cijeni u Novom Sadu. operator
ja nikad nisam imao digitalni :) ali ovaj Nicon sam jednom prilikom malo koristio(uslikao sam par slika na malo vecoj daljini) Digitalac je sasvim solidan, pravi odlicne slike s obzirom da ima 14mp, sto je sasvim dovoljno :) i pritom kao sto pise 5x zum sto je jos jedan + (nzm samo sta ima od naprednih funkcija za stabilizovanje slike i ostalih podesavanja za fotografije) Preporuka
za te pare isključivo Nikon ( s3 ili 5 neces pogresiti bilo koji da uzmes mada ja bih pre isao na seriju 5) ili Canon ( ako mozes da se isprsis za neki IXUS to bi ti bilo odlicno nema greske ).
:: E ovako, burazer resio da pazari digitalca :: :: uslovi su sledeci, :: da snima 720 :: da ima punjive baterije- li-ion, znaci ne one 2xAA nego da ima svoju bateriju : :: i da ne ide preko 100 evra, moze tu negde, ali budite razumni :: da slika solidne fotografij :: :: prvo mi je za oko pao BenQ S1410 ali ne znam kakve slike pravi, ajte predlozite nesto ako ima bolje : :: :: Lenovo Y56 :: Intel i3 330M 2.13GH :: HM55 :: 3GB DDR3 1066MH :: 320GB 7200rp :: 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768 :: ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA H :: JBL Stereo Speaker :: W7Pro
Imaj u obziru da uzmeš bržu memorycard ako zeliš snimke u 720p ! Koristio sam Benq sad trenutno ne znam model ,ali smesna civra oko 6k uzet u metrou zimus!
benq je poslednji fotoaparat koji bih preporucio, pravi lose slike, a za video ne znam
:: Imaj u obziru da uzmeš bržu memorycard ako zeliš snimke u 720p ! Koristio sam Benq sad trenutno ne znam model ,ali smesna civra oko 6k uzet u metrou zimus ::
samo ne znam sto juris sa internom punjivom baterijom i onda dodjes u situaciju da bi dupe pojeo sto ti bas sad crkla, a ne mozes da je dopunish(kao sto sam ja imao skoro situaciju), ovako uzmes neki sa punjivim standardnim baterijama i uvek ih imas u steku, dve u aparat, a dve u dJep
Zeiss je manje-vise cist marketing... Nisam neki ljubitelj Olympusa, smatram da ne postoji nista drugo pored Nikon-Canon brenda... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647150. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.