Imam kucu na planini u Crnoj Gori, pa me zanima sta bi eventualno mogao od opreme da pazarim, i ka kom satelitu da usmerim?
Znaci ne zanima me kako se montira, usmerava, i podesava. Samo me zanima kako dobiti sto vise domacih kanala i poneki kvalitetan strani tipa eurosport ili NatGeo i td, a da ne uzimam total TV jer nisam tamo stalno pa se ne isplati da placam pretplatu non stop. Naravno i saveti koji se ticu izbora LNB-a i ostale opreme su dobrodosli.
Hvala unapred.
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor
Ne teško nego,skoro,nikako.Jedino na Hellas sat 39e,pogledaj ovde http://tinyurl.com/6ewo6tf i gledaj što nije dvb-s2 i da su kodirani u irdetu.To je što jedino radi sa ključevima,e sad do kad to niko ne zna.Mada ja mislim da neće još dugo.Mislim da je cela investicija neisplativa.
P.S. i pitanje je dal 39e može da se navata iz cg.A i skoro bila tema vrlo slična pa pokušaj da je pronađeš.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647150. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.