Vec neko vreme (nedelju dana) merkam sta da qpim sebi. Posle definisanja svojih zelja i mogucnosti, vecina opcija mi se zavrsavala upravo na ovoj seriji kao bestbuy u koji spustaju tehnologije iz visih klasa sa skoro svakim novim modelom.
Problem nastaje sada kada mi je zapao za oko novi A560, a jos vise A570 IS i to ne zbog veceg displeja za pola inca nego zbog IS (Image Stabilizer), a ne znam koliko ce to kod nas da me izadje, niti da li negde ima.
Pitanje je sledece: do kog modela iz ove serije mogu da dodjem ako imam 200 ejura?
P.S. Ako A570 IS ne bi bio toliko daleko od 200 eura mozda bih jos para skupio.
Ovde za te pare - ni jedan od ta dva. Upravo na berzi ih reklamiraju, pregledaj banere... Za te pare, čekaćeš bar 6-9 meseci da se pojavi nešto novije pa da padne cena ovima, a onda neće biti atraktivni (kao što sad nisu 620 ili 530, 520....)
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.