Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Foto i video oprema
prebacivanje negativa u digitalni oblik
STRANA 1 OD 1
skycould prebacivanje negativa u digitalni oblik 05.05.2011. 14:18 T35739

status: user
broj poruka: 248
Imam gomilu negativa koje bih prebacio u digitalni oblik. Mogu i sam ali stvarno ima toga mnogo i trebalo bi 100 godina da sve to uradim. Znam da skoro svaka foto radnja to radi ali interesuje me neka koja bi to uradila sto kvalitetnije. Imate li neke predloge?

AMD Athlon X2 7750BE@2,9GHz + CM TX3
Biostar TA790GX+ 128M
2 x 1GB OCZ Ati Edition@840MHz
Sapphire ATI 4770 512MB DDR5
Sata2 Maxtor 80GB
ATA Maxtor 160GB
Pioneer DVR-216D Black
CM eXtreme Power Plus 550W
MS Industrial APOLL
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Imam jedan predlog 05.05.2011. 17:04 #321624

status: user
broj poruka: 6650
A taj je, da ti to i ne možeš kvalitetno sam da uradiš, jer 98% komercijalno dostupnih skenera sa mogućnošću skeniranja negativa, jednostavno ne mogu da pariraju profesionalnoj opremi, plus, ne da je to smarački posao nego... A cena skenera bez cene tvog rada, može da pregazi vrednost rada profesionalca, ali i ne mora.
Juri neke oglase, ali, prosto odneseš jednu šlajfnu i probaš, pa ondak na biznis, nemoj na slepo celu količinu pa se onda češeš gde ne svrbucka.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647150.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs