Pa posto nisi naveo nista sto bi moglo da pomogne ljudima da ti preporuce (koji tip, tezina aparata, baterija, itd), najbolje sto mogu da ti pomognem je ovo:
Ako ti treba neki omanji, dobri su Canon-ovi, imam jedan, nesto skuplji od tvog budzeta, ali je sasvim pristojan. Za ostale, pretpostavljam da su dobri i Olympus, Sony, Nikon... Cuo sam jako lepe komentare o Fuji FinePix S seriji, pa i oni deluju kao dobra kupovina, ako ti takav aparat odgovara...
Evo da ti pomognem malo da suzis izbor. Mogu da ti kazem da sa Canon-om neces promasiti. Skoro svaka Ixus serija im je dobra samo zavisi sta sada trazis od aparata. Evo ti nesto od drugih proizvodjaca:
Uzmi Canon SX120 vidim da je sada oko 150e, dobar aparat cak ce ti ostati i za dobre punjive baterije i torbicu. Ja ga uzeh kad je bio oko 200 eura pre nepunu godinu i prezadovoljan sam njime posto slikam nesto vezano za jedan sajt sa njime sam do sada uradio oko 4000 slika i super su. Ima dobar opticki zum i stavio sam Enelop baterije (idu 2 komada) i moze da izdrzi bas dugo i solidan je blic za tu klasu. Sve u svemu dobar turisticki aparat.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647150. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.