Dobio sam ovu kameru bez instalacionog diska. Skinuo sam drajvere sa Sweex-ovog sajta i instalirao ali mi i dalje ne prihvata kameru. Kada ukljucim kameru u usb port prijavljuje u USB 2.0 Camera kao da nisam nista ni instalirao. Molio bih nekog ko je imao istih problema da mi pomogne. Unapred zahvalan
Prijavljuje u device menager-u klasicno kao novi hardver. Koristim XP SP3. Probao sam i nadrugom kompu SP2 ali ne moze ni tamo. Rekao bi hda je ispravna, lampica na prednjoj strani svetli.
Probaj ga na kompu sa Win7, možda ga pronađe, automatski, sa update ili bez. Ako tamo radi, verovatno je problem do lošeg drajvera za WinXP.
Nekad pomaže kada vratiš sva podešavanja regiona na English/USA, samo dok se ne instaliraju drajveri. Posle vratiš na Serbian, i sve radi kako treba.
Pozdrav!
Vlada
:: Prijavljuje u device menager-u klasicno kao novi hardver. Koristim XP SP3. Probao sam i nadrugom kompu SP2 ali ne moze ni tamo. Rekao bi hda je ispravna, lampica na prednjoj strani svetli :: :: ::
I ja sumnjam da nije tacan drajver. Kamera na sebi nema nikakvu oznaku modela. Ali koliko sam video na internetu do bi trebalo da je Sweex WC050. Probao sam drajvere od WC040 ali nece. To je ista ova kamera. http://img823.imageshack.us/img823/7857/slikawebcamsweexwc05031.jpg
Kada jednom zeznes instalaciju USB WEB kamere, ispravka ide tesko, a cesto i nije moguce ispraviti bez reinstalacije sistema. Pokusaj da deinstaliras sve drajvere koje si instalirao za kameru i ocisti registry bazu, pa tek onda probaj sa drajverima koje si dobio na mail.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647150. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.