Postovane kolege, trebaju mi drajveri za windows 7 za ovu karticu za video nadzor. Sa zvanicnog sajta ne mogu da ih skinem jer se naplacuju. Ako neko ima neki info gde bih mogao da ih nadjem bio bih mu zahvalan. Hvala unapred.
Moras skinuti ceo DVD preko torenta, verzija 8.xx radi pod Windowsom 7, ali ne i sa svim piratskim karticama. U stvari radi sa vrlo malo revizija GV600. Ako ti je originalna kartica, onda nemas frke. Ja imam instalacioni DVD verzije 8.2 na srpskom, ali mi stalno treba. Ako se ne snadjes preko torrenta i ako si u BG, mailni me, pa cu da ti ga iskopiram.
Mada ja kada sam trazio po torrentima, nije ga nesto bilo. Imas i novije verzije, ali ova ti je dovoljna. Na Windows 7 64bit zaboravi. Radi samo pod x86.
Nema na cemu. Ako bas ne uspes nista da zavrsis, kod mene imas i to verziju na srpskom...
S1000RR
:: Imam je sve od opreme, ali silom prilika moram da predjem na win7, pa mi trebaju drajveri i softver. Neki link bi bio od velike pomoci. :: :: @VMAR :: Hvala, probacu da nadjem na torntima :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647150. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.