Ima jedan moj ortak baš takav, dosta su dobre slike po danu, kaže....generalno ok...Ima neki touchsreen itd....Po specifikacijama, rekao bih da košta 5x više....to je možda i glavni problem.... Fiat iustitia, et pereat mundus
Moj kolega je imao do skoro neki benq od 10 mega piksela. Crko mu je nedelju dana po isteku garancije, a popravka je kostala oko 30 evra, tako da ga je bacio. Slike je po danu pravio dobre, nocu su imale malo vise suma ali nista preterano strasno.
bezi bre raicu od benq-a, pravi lose i mutne slike, lose se snalazi nocu, jeste jeftiniji od svih ostalih ali s razlogom.. gde se uhvati bas za benq
:: Idiot je dobar srpki prevod za `point & shoot` fotoapara :: :: Svejedno, ovo mi deluje da nudi dosta za sitne pare, slike verovatno nisu nešto al dobro, šta očekivati :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: ::
Hoces da kazes da je idiot SLR aparat sa normalcem?
Naravno da je idiot i naravno da i idioti imaju autofokus (sto ih u njihovom slucaju dodatno cini idiotima) i naravno da i idioti imaju objektive promenjljivih fokalnih duzina (a elektro-motorizovano zumiranje ih dodatno cini idiotima). Generalno odsustvo opcija i kontrola aparata koje daju punu `umetnicku` slobodu cine aparat idiotom.
Generalno koliko para toliko muzike. Bolje se otvori jos malo i uzmi nesto kvalitetnije ili ce slike nekih bitnih momenata u zivotu da ti ostanu samo u glavi :D
Ne bi ni očekivao da budu osobito dobre slike za tu siću, nego što je mali i ima koješta, plus dve godine garancije, kvalitet slika aj bar da može da prođe. Bemliga, trebalo bi neki poklončić da uzmem a stvarno nemam ideja.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: bezi bre raicu od benq-a, pravi lose i mutne slike, lose se snalazi nocu, jeste jeftiniji od svih ostalih ali s razlogom.. gde se uhvati bas za ben ::
Imam ja!!! Ped Novu godinu sam ga kupio sestricu na poklon i mogu ti reci da je dosta dobar da ne kazem odlican, slike su dobre, kointrastne, boje su zive i realne jedina zamerka je kada fotografises na fluoroscentnom svetlu ali se ne sekiraj u meniju imas i takvu opciju tj softverski filterkoji ce uravnoteziti boje. Mogu ti reci da neces pogresiti a ni osramotiti ako ga kupis, moja preporuka, pozzz!
Ma znam da je canon zicer, al zicer nikad nije bilo zabavno kupovati, zanima me na šta ovo liči a ionako nisu neke pare u pitanju. Fala na dobronamernim predlozima, naravno.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
Koliko para toliko i muzike ali ne mora uvek da znaci.... Jednog drugara je Benq sluzio jos oko 1god posle garancije a drugog drugara i dan danas sluzi vec je zastareo model ima 3mp.... Za prvog drugara je mozda mladja sestra kriva???Ne bitno.) E sad ja sam ih dosta prodao a imao sam 2-3 reklamacije u garanciji... Da spomenem i treceg drugara koji je imao (nez koji)aparat koji je platio oko 400e i jednog dana mu se aktivirao u djepu i izbacio objektiv...vec je bilo kasno kad je primetio da ga je priklestio i ostetio one mikro zupcanike.... I da je nesto djabe, djabe ako se nema srece..... Zato srecno ako krenes u kupovinu!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647150. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.