Nisam imao ni jedan od navedenih aparata, ali kad god sam se sreo sa Canonom, bilo na polju štampe ili fotografije, bio sam u najmanju ruku zadovoljan, ako ne i presrećan. Mana i ednom i drugom su AA baterije, ali za ovaj novac ne može sve. Moj glas za Canon. Edit: Nešto treće je Olympus, Benq, bla, bla...bez obzira na njihove super fokuse, rezolucije, čuda-muda, pre bih uzeo Canon i pevao, pa makar menjao baterije na svakih sat vremena.
Nikakve astronomske razlike tu nema, gledajuci semplove a495 je nesto meksi, a l21 nesto ostriji ali sa neprijatnijim noise artefaktima. Sa druge strane canon sigurno ima prijatniji i logicniji interfejs sa malo vise slobode. U principu sa canonom nema greske kod jeftinijih aparata.
:: + :: :: Nikakve astronomske razlike tu nema, gledajuci semplove a495 je nesto meksi, a l21 nesto ostriji ali sa neprijatnijim noise artefaktima. Sa druge strane canon sigurno ima prijatniji i logicniji interfejs sa malo vise slobode. U principu sa canonom nema greske kod jeftinijih aparata. :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
kupio sam sestri ovaj l21 roze u metrou za 5.999din 2 godine garancija je jedino sto vredi na aparatu :) salim se njoj je super, ali za mene je stvarno krsh relano moj stari sony f505 pravi bolje slike :) a star je 10 godina :) a da ga ne poredim sa novijim aparatom :) tako da bi ti savetovao u svakom slucaju da ne kupis l21 jer je prvo toliko plastican da nema gde, blic opali nekad bez veze totalno promasi.... ne znam za tog canon-a ali ovaj nikon kosta koliko i vredi 60e jedino sto moze da stane u zadnji dzep pantalona :) sa jos 2 kovanice :) :) :)
Nikon pravi dosta losije slike u tom donjem segmentu pa bih svakom preporucio da pazari Canon iako ni on ne pravi slike kako treba. Kolko para tolko muzike, uvek bilo i bice
sa nokiom 5230 zadovoljan,samo joj blic fali.A jbg kolko god da je niza klasa opet taj canon mora biti dosta bolji od telefonske kamere koja ima socivo ko muva oko :) .Nista preterano zahtevno joj ne treba tako da...A naravno da mi treba nesto ekstra ne bi se dvoumio izmedju ova dva aparata koji su po 70e.Mada ovaj canon ima bolju sliku i od nekih koji su po 100e tako da je sigurno dobra kupovina.Ima olympus 14mpx za 90e samo su mu slike dno dna.Nabili 14mpx na onolicni aparat pa gde moze da valja.5x opticki zum itd al dzaba.Citao sam da je sve preko 8-10mpx na ovim malim aparatima unazadjivanje u kvalitetu slike. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
Canon pravi štampače, foto aparate i još šta...Nikkon je uvek pravio samo foto aparate,,,,njihova optika ke uvek bila br 2 u svetu ( posle Karl Zeissa( bivši DDR))...u analognoj tehnici i dan danas se sa `telo` Nikkon-a F2 ( nazovimo ga analgnim) debelo plaća...... kakvi su kao digitalci danas ...ne znam...al eto tek da dodam..
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647150. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.