uh al si mi naisao.isto kocu da kupim. treba mi za sbb d3 i hdtv cisco dekoder i za denon risiver i pojacalo i samsung 50 inch hdtv, i sve sam nasa da navodno podrzava na sajtu.koji model uzimas,ja bi neki sa touch screenom u svakom slucaju
Pojachalo (a i sve ostalo) ako nije predvidjeno da radi sa daljincem onda nece raditi (ako nema IR prijemnik i sve ostalo da bi mogao da prochita taj IR signal).
Znam da postoje HIFI uredjaji koji imaju IR port, pa treba da dokupish i IR prijemnik (koji odgovara, da izvinesh, rupi u koju cesh da gurnesh prijemnik).
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Auuu, jebo te lebac. Da nije malo previše, mislim, za te pare ću vrlo rado da trpim malo krša na stolu.
:: imam 4 daljinska na stolu :) zelim da zamenim sa jednim ! :) :) :) pa ako moze za 50e super ali ja mislim da je vise : :: :: ima jedan bez displeja ali cisto sumnjam da ga ima kod nas ostali su svi od 80-90 ::
MOj A/V ima daljinski i svi uređaji koji su mi bitni se nalaze u bazi podataka tj podrzane su harmony dlajinskim,barem na osnovu onoga sto čitam na njihovom sajtu.
lako cu ja da daljinski nego jer to neko probao, ili zna nekog koga neko zna da to radi sa SBB onim D3 tu mi je jedino frka :) sve ostalo 100% ima da radi :)
Ajd javi,ja ga neću još kupovati,moram prvo Dinovo mini tastaturu u slušalice,a tu imam jedno pitanje pa cu da otvotim temu u zvuk sada.
Eh da, koji SBB imaš uređaj? ja bih taman da se otarasim onog jeftinog daljinskog koji moras da precizno usmeravas da bi gledao tv i čekaš po sekund na svaku komandu
I bilo bi savršeno kad bi još i klima uređaj kontrolisao
Nabavi u zelenilu one stapove za skupljanje papira i sitnijeg djubreta i provereno ti menja 5 daljinaca, ne trosi baterije, radi pod bilo kojim uglom, mozes i da se poceses ako zagusti... Za 90e sam vidjao neke luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuude stvari za kontrolu uredjaja u kuci :) Nije Logitech al je izgledalo vrhunski :) Ako se setim kako se zovu...javljam :)
Zar ne moze to da radi onaj daljinac od 350 dindzi iz metroa (citaj buvljaka)? Pise njemu vcr, i sat, i dvd i hi-fi i ovaj-onaj, boga pitaj, ima sta osh` :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Ap
Verovatno da može da radi još neki dajinac,ali ljudi,šta vam je,pa nije poenta samo u funkcionalnosti već i uživanciji. Ovaj logitech je lep, interesantan i kvalitetan.
Logitec Harmony moze raditi sa bilo kojim uredjajem koji podrzava daljinsko (IR) upravljanje. Baza uredjaja je preko 200.000 modela stim sto daljinac ima i opciju ucenja sa originalnog daljinca i cak i tada radi bolje od originala. Displej je obavezan jer se preko njega bira tip uredjaja, i sve napredne funkcije. Programiranje istog se vrsi preko softvera koji podesavanja vrsi preko interneta (obavezno). Uredjaj nije savrsen i nabavljen je da zameni original koji nije bilo moguce nabaviti (po nekoj normalnoj ceni). Ja sam moj platio nekada davno manje od 50eura (model 525). Dobra stvar je sto svaku komandu mozes prilagoditi po sopstvenoj zelji a moze poslati i grupu komandi (cak i za razlicite uredjaje odjednom) pritiskom na samo jedan taster.
Prosle godine je kolega sa posla kupio jedan model harmony-a, ne znam tacno oznaku modela, ali ima manji lcd display u boji i touch screen. Posto se on ama bas ne razume u te stvari, ja sam mu podesavao i ubacivao uredjaje u njega. Moram reci da je malo konfuzan, ima zaista previse opcija, nije bas onako prost, ali da je funkcionalan, jeste, nema sta ne mozes sa njim da upravljas, najvise su mi se svideli takozvani makroi, napravis recimo na jednu komandu da ti ukljuci tv, av risiver, i pusti neki materijal preko dvd-a - bluray-a, odlican je nema sta. Koliko se secam cena ovog modela je bila oko 90e, a taj jeftiniji sto bi ti, koliko znam moze sve sto i ovaj samo sto ima valjda podrsku za 10 uredjaja istovremeno, dok ovaj moze 15.
Sve u svemu i ja se razmisljam da ga uzmem sebi, vredi svaki dinar.
:: Nabavi u zelenilu one stapove za skupljanje papira i sitnijeg djubreta i provereno ti menja 5 daljinaca, ne trosi baterije, radi pod bilo kojim uglom, mozes i da se poceses ako zagusti... :: Za 90e sam vidjao neke luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuude stvari za kontrolu uredjaja u kuci :) Nije Logitech al je izgledalo vrhunski :) Ako se setim kako se zovu...javljam : :: ::
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647150. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.