isto sam muku mucio, mozda je bilo i boljih za te pare, al sto ga vise koristim vidim da se nisam zezno. il sto rece kolega pazaruj neki pravi, sto ses jes. (za SX120 ima CHDK)
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, ASUS EAH 3870 512mb gddr4, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28...
Pazi, ako ideš na exkurziju.... odvoj 50€ i daj nekom trezvenjaku ortaku, da dokupi neki digitalac - idiot - što dobro slika BEZ IKAKVOG podešavanja, jer će uglavnom sve prilike na tako brzo doći i proći... Onda, lepo, za tih 50€ obavežeš tog ortaka da te slika i zajebavaš ga još i šta sve da slika. A svo ostalo vreme se opustiš i provedeš za još tih ekstra 100€ što ti je ostalo, jer, slikanje jeste bitno, ali ti zajebe svu uživanciju. Posle gledaš na slikama gde si sve MOGAO da uživaš, samo da te nije jebao prokleti aparat.
Aj se takmicimo ko ce prvi da otvori temu `zemljostres` :D
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: otvori se za pravi fotoaparat ,ionako je ovo poslednja nova godina koju cemo da dozivimo zbog smaka sveta ,red je da je obelezimo kako Bog zapoveda : :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CARPE DIEM :: ::
Preživeo sam rat u hrvatskoj, bombardovanje, milenijumski bag, ptičji grip, bolest ludih krava i svinjski grip, e vala ima da preživim i ovu 2012u - iz čistog inata ako ne bude boljeg motiva.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: otvori se za pravi fotoaparat ,ionako je ovo poslednja nova godina koju cemo da dozivimo zbog smaka sveta ,red je da je obelezimo kako Bog zapoveda : :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CARPE DIEM :: ::
Re: Re: .. A u medjuvremenu prezivljavamo i Vijetnam i Taljibane
26.11.2010. 19:00
status: user broj poruka: 10999
i razne druge shyptare... Joj, evo zavrsavam Black Ops (single pl)... - - - - - - - - - - - - - @Sawitch - Za 17000 mozes da kupis pristojan super-zoomer ako si zainteresovan i za paparazzo style - Fuji S1800 (snima i HD 720p filmice, 12MPix, 4 standardne batareje). Iako plastikaner, prilicno je robustan i pouzdan...
:: Preživeo sam rat u hrvatskoj, bombardovanje, milenijumski bag, ptičji grip, bolest ludih krava i svinjski grip, e vala ima da preživim i ovu 2012u - iz čistog inata ako ne bude boljeg motiva. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: otvori se za pravi fotoaparat ,ionako je ovo poslednja nova godina koju cemo da dozivimo zbog smaka sveta ,red je da je obelezimo kako Bog zapoveda : :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: CARPE DIEM :: :: :: ::
ja bih pre isao na Canon, cinjenica je da pravi bolje slike od Fuji-ja. Nemoj gledati specifikacije i TELO fotoaparata kada je u pitanju prozumer fotoaparat Fuji VS Canon... Fuji generalno ima ok slike, ali samo kada je u pitanju DAN, nocu se veoma tesko snalazi, slike su mu preterano svetle i sa pojacanom zutom bojom, koliko god smanjivao blic i podesavao rezim slikanja, dok je to za Canon-a pesma kako god slikas.. ja sam jednom napravio gresku da se zeznem da uzmem Fuji posle Canon-a, koji je imao duplo jace specifikacije, slican cenovni rang, skupo me je kostala, ne moras i ti, moj ti je savet. Toliko od mene.
preporucio bih ti SX-120. A sto se paketa tice, nemas ti tu sad bulk ili full paket, svi se pakuju isto.. ja sam recimo najjeftinije prosao u jednoj prodavnici u Pancevu Global foto mislim da se zove.. zatim proveri u FotoBiz ili BM foto.. imas onaj sajt https://www.fotocene.rs
:: Sad si me opet bacio u dilemu.... : :: :: Sta bi ti preporucio? Koji aparat :: :: I gde je najbolje kupovati foto-aparate? Gde su najjeftiniji? Gde se dobija full paket?
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647150. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.