Ali nema predstavu koliko vredi, mene je ispao sa karticom, torbicom i punjacem preko 250 eur, a sad da ga dam za 50 eur, pa bolje da mi skuplja prasinu. Inace je krsh zesci, u mraku je skoro nemoguce da napravis dobru sliku, a secam se u pcpress-u je bio best buy, ishvalili su ga bruka, a ono bulja teska.cannon a75 ne moze da se poredi sa njim.
A koliko bi ti platio taj HP 735 Devize devize bonda elema
Da, imao sam taj aparat i znam da je jedan od najlosijih ikada napravljenih! Ovo je prava sreca za nekoga, da moze da proda HP735 i da sto pre zaboravi na tu losu investiciju... Inace, treba mi SAMO aparat - bez kartice, baterije, punjaca, tasne itd... Sto se mene tice, HP735 je toliko los da NEMA CENU - taj aparat se NECE koristiti... Dakle, skupljac prasine ili 50�! Treba li razmisljati???
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.