Konkretno imam problem sa aparpatom iz naslova i punjivim baterijama koji se sastoji u tome da ih prosto ne prihvata. Punjac je sporopunjeci i nakon punjenja baterija od 2700 mhA u trajanju od nekih 20 sati i ubacivanja u aparat prijavljuje praznu bateriju i trazi zamenu istih.
Isto se desava i sa 1400 i sa 3000 mhA baterijama.
Zna li neko u cemu moze biti problem i kako bi se to dalo resiti?
Evo ti link gde imas trenutno, koliko je meni poznato, ovaj tip baterija da su najjeftinije. Inace ovo su baterije koje vremenom negube kapacitet, za sest meseci samo 5%, prodaju se napunjene i uvek su spremne za upotrebu. Nisu skupe koliko su dobre. Koristim ih preko dve godine i izuzetno sam zadovoljan.
Uzmi ugasi aparat, izvuci mem karticu iz njega. Posle toga izvuci onu baterijicu (CR2032-valjda) i ostavi aparat neko vreme (recimo 15-tak minuta). Vrati baterijicu, mem karticu, ubaci napunjene AA baterije i probaj da li sada radi.
:: :: http://www.tehnomanija.rs/katalog/sanyo-punjac-mqn04-e4-3utg - -da-li-je-mqn04-e-4-tg3u-.htm :: :: Evo ti link gde imas trenutno, koliko je meni poznato, ovaj tip baterija da su najjeftinije. Inace ovo su baterije koje vremenom negube kapacitet, za sest meseci samo 5%, prodaju se napunjene i uvek su spremne za upotrebu. Nisu skupe koliko su dobre. Koristim ih preko dve godine i izuzetno sam zadovoljan :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647150. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.