Elem Hocu da spojim najjeftiniju piko 2000 ili neku sl. kameru od 20-30e sve jedno da li je u boji ili ne Na kablovku sbb-bio je neki dr provajder Tako da na odredjenom kanalu na TV -u gledamo ko je na kapiji Ima nas samo par u zgradi a nismo puni kesa Tako da oni sto traze 200e ciao
1 Ja to zamisljam da se dovuce napajanje za kameru 2 I da se sa NEKOM kablom poveze sa kutijom gde se nalazi sbb::. 3 da JA sam to uradim jer niko ne da dinara Ko zna car
ja znam i nisam car.... treba ti najobicnija stvarcica od 20-30e koja pretvara AV u RF na 69 kanalu posto mislim da je on slobodan kod SBB-a i normalno ga zakais na kablovsku i nastelujes ga (tj nadjes ga na 69 kanalu stavis ga na 0 ili gde vec, i cela zgrada ce da ima nadzor na kapiji ili gde vec)
da i kad to sve stavis treba da ti taj komp ima izlaz CINC kao bi pustio preko TV outa taj nadzor na AV pa u RF ili da nadjes adapter VGA-CINC...... To je sve prosto za opermu u malo prodaji ti treba oko 20-30e kartica 30e rf modulator 30e neka normalna kamera, mada misli da su sve krsh za tu cenu + kablovi adapter vga- cinc i znanje da to namestis + napajanje za kameru od 12 i bar 1-2A znaci minimum bar 100e zajedno
Ako kacis samo 1 kameru ne treba ti onda PICO 2000, jer direktno cinc sa kamere bacis na RF modulator pa na kablovsku.....i imas smanjene troskove
realno ako mislis da vidis nesto nocu treba ti bar 50e minimum za neku normalnu kameru.... moj ti je savet ili stavi normalno ili nemoj nista....
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647150. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.