Imam panasonic nv-gs 25, stara nekoliko godina, i do sada je sve to normalno funkcionisalo sa panasonic programom za capture materijala sa kamere i windvd creator za obradu materijala. Kako sam presao na win7x64 bit, nista od ovih starih programa ne radi. Ima li ko kakvu ideju sta da se uradi, koji program da koristim, skinuo sam nekoliko programa sa neta, nista ne radi. Hvala, ajd na poluvreme Pozz
Prva runda je bila ispitivanje snaga, sad će Srblji da ustanu i potuku te Gance, Ganjane, Ganjanine ili kako se već zovu. Sad će momci da ih uvate ko pas ježa.
Mislim da može i DScaler
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
***************************** Besposlen pop i goveda krsti...
:: Prva runda je bila ispitivanje snaga, sad će Srblji da ustanu i potuku te Gance, Ganjane, Ganjanine ili kako se već zovu. Sad će momci da ih uvate ko pas ježa :: :: Mislim da može i DScale :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647150. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.