Naime, dobio sam danas na poklon pomenuti fotoaparat pa me zanima vaše mišljenje o njemu. Koristiću ga samo za neko putovanje, kući i sl. Negde sam čitao da ova L serija i nije loša pa ako ste raspoloženi da napišete nešto o njemu, naravno oni koji ga imaju ili imaju neko drugo iskustvo, bio bih zahvalan. Znam da se poklonu u zube ne gleda al` me ipak zanima vaše mišljenje. Pozdrav!
Gledaj, ako vec imas aparat u rukama, zar nije jednostavnije da napravis nekoliko desetina snimaka u razlicitim uslovima (dan, noc, slabo osvjetljenje, objekat u pokretu, jako Sunce...) i sam doneses zakljucak? Danas su svi digitalni aparati u `turistickoj` klasi gotovo isti, a posto si i sam rekao da ti aparat ne treba za profesionalnu upotrebu, mislim da ces biti zadovoljan.
Nisam stigao da ga detaljno isprobam pošto sam ga dobio danas a morao sam da napunim bateriju prvo. Napravio sam večeras nekoliko snimaka i deluju mi fantastično, mada su meni i slike sa mobilnog LG KP500 Cookie po danu odlične. Hvala u svakom slučaju. Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647150. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.