Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Foto i video oprema
GDE KUPITI?
STRANA 1 OD 1
strasko GDE KUPITI? 27.05.2010. 19:15 T27101

status: user
broj poruka: 15
Da li neko zna gde se u Beogradu može kupiti Olympusova xD picture card, nije bitno da li je od 1 ili 2 GB. Potrebna mi je za aparat Olympus X-21. Da li slučajno može u ovaj aparat da stane neka SD kartica i koja, ukoliko ne nadjem gore pomenutu xD karticu? Unapred hvala na odgovoru!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mikac962 Re: 27.05.2010. 19:27 #217467

broj poruka: 555
Na zalost ne mogu da pronadjem uputstvo za tvoj fotoaparat. Zato moras sam procitati u uputstvu da li tvoj aparat podrzva micro SD kartice. Da bi mogao da je koristis, potreban ti je adapter XD-mini SD. Ako to nisi dobio uz aparat, onda sigurno ne mozes da koristis SD kartice. Adapter im je u obliku XD kartice zute boje.

Mixx ... 27.05.2010. 19:33 #217469

broj poruka: 2931
vidi ako moze sa adapterom i kojim, 99% imam, mogu da ti posaljem, naravno za dz

Stripy Re 27.05.2010. 20:51 #217497

broj poruka: 4163
Za moj fotoaparat Olympus sam kupio xD karticu u radnji prekoputa opštine čukarica. Tamo znam da ih ima sigurno...

NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ

drax re 27.05.2010. 23:09 #217535

broj poruka: 246
Na osnovu ovog uputstva http://www.olympusamerica.com/files/FE-26_X-21_Instruction_Manual_EN.pdf (pod uslovom da je to taj aparat) može da koristi i Micro SD karticu. Inače ja sam svoju Olympus xD od 2 GB kupio u foto diskontu na Banovom brdu, ali prošle godine.

Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve što kaže.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647150.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs