Da li neko zna gde se u Beogradu može kupiti Olympusova xD picture card, nije bitno da li je od 1 ili 2 GB. Potrebna mi je za aparat Olympus X-21. Da li slučajno može u ovaj aparat da stane neka SD kartica i koja, ukoliko ne nadjem gore pomenutu xD karticu? Unapred hvala na odgovoru!
Na zalost ne mogu da pronadjem uputstvo za tvoj fotoaparat. Zato moras sam procitati u uputstvu da li tvoj aparat podrzva micro SD kartice. Da bi mogao da je koristis, potreban ti je adapter XD-mini SD. Ako to nisi dobio uz aparat, onda sigurno ne mozes da koristis SD kartice. Adapter im je u obliku XD kartice zute boje.
vidi ako moze sa adapterom i kojim, 99% imam, mogu da ti posaljem, naravno za dz ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647150. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.