status: user broj poruka: 852 | Problem se sledeci. Planiram da uzmem bebisiterku da mi cuva cerkicu, ali bih zeleo da u svakom trenutku vidim sta se desava u jednoj ili 2 sobe. Hteo bih za neku normalnu sumu dobijem sto kvalitetniji sistem i probao bih da izbegnem gotova resenja. Sta imam,a sta mi jos treba i sta mi preporucujete od opreme.
Imam 1. ADSL sa dinmickom adresom 1024/128 2. Komp sa WI FI karticom tj asus p5w dh deluxe maticna sa on board wi fi
Kako sam ja zamislio. Da kupim bezicni ruter. Bezicnu kameru. i sa posla se nakacim i vidim sta se desava u kuci. 1. Koju mi bezicnu kameru preporucujete. 2. koju mi bezicni ruter preporucujete 3. Da li mi je neophodna staticka ip adresa, ili postoje resenja i za dinamicku 4. Da li mi je dovoljana upload 128, ako nije koji je neki minimum 5. Da li je moguce da imam remote pristup kameri bez upaljenog kompa ili je neophodno da komp non stop bude upaljen i sve ide preko njega 6. Sta mi jos treba, sta sam prevideo ili pogresno zamislio
Jos jedanput probao bih da izbegnem gotova resenja i sa uradi sam varijantom prodjem jeftinije,, ukoliko je to moguce naravno
hvala unapred svima
Devize devize bonda elema |