Hitno mi treba neki aparat do 100€ za sestru, jer ide na ekskurziju za 3 dana, a ja joj ne mogu dati moj TZ5 jer i ja idem na neko putovanje iduće nedelje. Sdad ne znam da li uopšte nešto zadovoljavajuće i može da se uzme za taj novac, ali takav mi je budžet trenutno :) Molio bih da mi i napišete neko iskustvo ako ste imali sa aparatom koji mi preporučite. Hvala unapred.
Ja ga koristim, preporuka. Dobre slike na automatskom rezimu. Kupio sam ga u Tehnomaniji na akciji i dobio karticu od 1 gb, 2 punjive canon baterije i orginalan canonov punjac za 9600 din.
Generalno je najbolje ocenjen na sajtovimau tom cenovnom rangu do 100e.
Moja preporuka nauzimaj nista polovno, zbog garancije.
Pogledaj Sony modele,bilo kojji da uzmes neces pogresiti,prave ubedljivo najbolje fotke bez obzira na losije specifikacije na papiru.Pogotovo su im dobre fotke sa blicom,tu ostali ne mogu da prismrde ni blizu.takodje sam prijatno bio iznenadjen sa Panasonic Lumix modelima,sve naj o njima,pocevsi od brzine kojom je spreman za `paljbu`,video zapisa,auto zuma i ostalog.
:: :: bilo koji canon koji nadjes za 100e i ne gledaj mp i ostale brojeve :: :: nikon dobih na poklon pre 2 godine, sto je taman kolicina para koju bih dao za njega.. :: :: :: idiot :: :: 1. cano :: 2. fuj :: 3. olympu :: 4. mobilni te :: :: 9. nikon, pentax, itd.. :: ::
Blizina prodavnice i izgled su bili presudni... :) Šalim se... Aparat je sasvim ok za taj novac, baterija je odlična, video zapis, izgled, kvalitet slika, jačina blica, veoma brz softver, jedino je kvalitet plastike za minus, jer deluje prilično jeftino por ruku. Presudno je bilo to što imam već 2 godine Panasonic Lumix TZ5 i prezadovoljan sam njime, a ovaj mališa ima skoro isti softver, pa ga znam napamet podesiti :) a deluje mi i da mu je inteligence mod blizu onog kod TZ5, koji je odličan!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647150. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.