Izasao je avatar u 4D tehnologiji imaju 4 bioskopa u koreji koji ih pustaju sa punom podrskom, kod nas koliko sam saznao ima samo u uscu i rezervisao sam kartu da vidim tu novu tehnologiju i salu. Sad verovatno kod nas nema punu podrsku ali vredi pogledati, sta sam hteo a da....4D je isto kao 3d samo sto se tokom filma sedista rotiraju levo i desno i pod se trese u zavisnosti od desavanja u filmu, takodje se oseca miris dima kad je explozija, kisa(voda),i ostali elmenti
sedista ne vaze za decu madju od 10god, trudnice,ljude sa slabim srcem,i oni koji su `radi` da `peglaju` :D...
ja sam gledao avatara u 2d ali mislim da ovo vredi pogledati jos jednom......A POGOTOVU ZBOG MICHELLE RODRIGUEZ http://lostphoto.files.wordpress.com/2007/05/ana_lucia_lost.jpg MOJE OMILJENE-MENI NAJLEPSE GLUMICE (kakva alba, kakva angelina, kakva beyonce) otvoricu i tu temu sutra :P
e jedna stvar mi nije jasna kao projekcija u 4D a neki projektor u 6D piii boga pitaj sta je to imate na sajtu bioskopa u uscu...
Koliko je meni poznato, to je obicno pro**ravanje...par ortaka je bilo,3D+drmusanje raspalih stolica+mala sala=SHIT. Ne mogu da tvrdim da je tako jer nisam bio, ali tako ljudi kazu. A to za Koreju zvuči bruka, čitao sam u SK...bilo bi lepo da dodje kod nas....tamo negde 2020... Fiat iustitia, et pereat mundus
Kada budu omogucili da se gledalac oseca kao da mu MICHELLE RODRIGUEZ kvasi ludoja, bice to 5.1D. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E, al` nisam razumeo ono ogranicenje za trudnjace: sve to tresenje, pomicanje, rotiranje... sve bi to trebalo da potpomogne trudove, pa da novi gradjanin lakse dospe u surovu nam realnost...
Mada, jas sam ipak u toj klasi(da ne kažem rasi pa ispadnem nacionalista) za Rosario Dawson...level 5 centralni torzo.... Fiat iustitia, et pereat mundus
ahahhahaha e ludi ste ljudi 100% :D, pa ne znam koliko je to dobro kod nas javicu kad budem odgledao, mada kao sto uvek govorim 50% vizuelnog gledanja predstavlja zvuk tj dozivljaja, a nemojte mi michelle dirati e da je kakvim pukim i apsolutno nemogucim slucajem ozenim poveo bi vas sve na bahame da ladimo jaja i pusimo nargilu :OOO
e a sto to u celom svetu zovu 4d a kod nas 6d u jeee
Moj brat je isao da gleda u uscu,platio je vise,mislio je da je bolje ali kaze da nikakvih efekata nije bilo...(potresa,mirisa,dima,vatre itd. itd.)...Tako da mislim da je to cista glupost...
@miso bekrijo,ne spavas..Stari vuk ima i dobar ukus.SVaka cast.Monika je prelepa zena cak i sad u ovim godinama..Samo cuh neke ruzne stvari za nju pa se malo razocarah.. Inace evo nesto poput te lepote..
pa ne znam isao bih da proverim i onako ja ne placam nego sestra :P a ako nema dima, vode, baruta kako onda smeju da lazu ima da ih zapalim, o5 javicu kako je bilo idem u utorak
Kako je počelo, ova tema će se završiti na akceleratorima čestica i protonskim dezintegratorima. Da ne lupam dalje- +1 za Moniku i od mene(a kamo sreće i za mene) http://s5.tinypic.com/214xxzb.jpg
Svašta se pisalo za nju, predpostvljam da je dosta toga i tačno, ali ne govorim o karakteru, već o lepoti :) Naravno pored Monike od glumica bih uvek izdovojio i Catherine Zeta jones :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
E pa ljudi, meni se čini da smo se malo smorili sa Fermijem, plavim/zelenima, zelinima/crvenima... :: U ofsajdu ste drugari, Kejt Bekinsejl otkida : :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: ::
avatar je projektovan u expand6d sali, ali je film bio u `samo` 3d ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
mada i ova Mishel Rodrigez nije za baciti, `nabola` bi nju ekipa iz kraja ne bi je ni pitala koliko ima godina (godine nikad ne pitaju, ljubav ne zna za godine : ) )
:: :: :: ..najlepsa i ne prevazidjena Charlize Theron,i naravno nasa snaja Adriana Lima !!!!!! :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.