SONY HC37 snima na DVI Panasonic SDR-S26 snima na SD/SDHC Panasonic SDR-H80 snima na HDD + SD/SDHC
koju bi bilo najbolje da izaberem, i ako ima neko da mi preporuci jos neku u cenovnom rangu do 35000 din najvaznije je da ima ogroman opticki zoom (preko 40x)
Mislis Sony snima na miniDV kasetu? Ja bi preporucio da u svakom slucaju trazi Sony kameru, mnogo bolju i ostriju sliku pravi nego bilo koji Panasonic, da ne pricam o bojama. Mada ova HC serija je los kvalitet izrade plasticnih kutija, tako da kad snimis cuje se kad mrdas ruku na kameri. Trazi Sony, ali neki kvalitetniji.
:: u ponudi imam 3 vrst :: :: SONY HC37 snima na DV :: Panasonic SDR-S26 snima na SD/SDH :: Panasonic SDR-H80 snima na HDD + SD/SDH :: :: koju bi bilo najbolje da izaberem, i ako ima neko da mi preporuci jos neku u cenovnom rangu do 35000 di :: najvaznije je da ima ogroman opticki zoom (preko 40x)
Sony otprilike ima najgoru sliku od svih sa tim malim senzorima. Panasonic je uvek ispred njega, a vec od najjeftinijih modela ima i optichku stabilizaciju shto sony ima tek u najjachim modelima, a stabilizacija kod kamere je najbitnija osobina.
U toj klasi Panasonic i Canon su ubedljivo najbolji, a posto HDD kamere treba izbegavati iz vishe razloga, SDR-S26 je ovde najbolji izbor...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.