Mini dvd-rw mediji se mogu naći i u megamarketima. Hoću da kažem, nisu neka retkost osim ako nisi u zapizdini Serbistana.... Drugo, neće ti trebati ne znam koliko: RW znači da su recycled, tj. koriste se opet nakon što ih prebaciš na mnogo jeftiniji hard disk ili obične i dugotrajnije dvd-+r medije.... Veruj mi, ako nisi (a nisi na osnovu pitanja) profesinalni neprijavljeni snimač svadbi i ostalih veselja i sahrana, neće ti ni trebati ne znam koliko komada, a u svakom slučaju odustani od trajnog čuvanja snimaka na rw medijima, nisu za to namenjeni. Zbog nekih manjkavosti tehnologije, kvalitet snimka kamera iste generacije koje snimaju na miniDV kasetu je bolji od toga koji daju snimci na dvd-rw medije.... ali je ove lakše prebaciti na PC... Sve je to zastarelo. Sad je fora u HD kvalitetu, fleš memoriji i megapixelima... to što kupuješ... je muzejski exponat, mada, radi posao za male pare.
Snupi, ne zayebawaj. Pesnički sam se razmahao... mada, u nekom širem smislu, recycled i rewritable imaju slično ili isto značenje - nakon nekog postupka regeneracije, može se koristiti ponovo... što reče ciga u onem vicu sa dedom, prstenom i babom u kontejneru: bato, vidi šta ovi bacaju, a mi bi to još je... i je...
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: RW znači da su recycled :: To prvi put sad cujem
Ako josh nisi kupio, bolje nemoj ni da uzimash tu kameru. Prvi problem je senzor koji i u sred sunchanog dana ima previshe shuma, u nekim indoor uslovima snimak je uzasan. Drugi problem je snimanje na DVD shto je verovatno najnezgodniji nachin za snimanje podataka kod kamere.
U toj entry level klasi preporuchujem kameru sa karticama ili miniDV kasetama, a najbolji su Canon i Panasonic...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.