Ali mozes da gledas 3D filmove i na obicnom monitoru sa naj obicnijim 3d naocarima (one plasticne). Ja imam jos one koje su se dobivale kad kupis dvd, pa sa njima dobio i 3D naocare,film je bio DECA SPIJUNU A TRECI DEO JE BIO U TRI DIMENZIJE. POSLE SAM NABAVIO JOS TRI FILMA U TRI DIMEZIJE, PA SAD IMAM UKUPNO CETIRI FILMA U 3 D, NARAVNO SVI SU DVD.
edit: DESNO JE PLAVE BOJE A LEVO CRVENE ,PA MOZES SAM DA NAMESTIS AKO NADJES TAKE BOJE PLASTICNE FLASE
=============================================== KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO
ovo je i meni zanimljiva tema, da li postoji 3d monitor (znachi sa 120hz) ali da je full hd ? i kolko mozhe da izadje ceo komplet znachi cvikeri i monitor 22-24`? extra je scena samo shto je moje mishljenje da se treba to josh malo sachekat..ali ko ima samo nek udara :)
prvo ne terba 3d monitor da bi dobio 3d viziju, ali trebaju kvalitetne naocare jos dok su deca spijuni bili na VHS-u davali su naocare uz njih, ali naocare o kojima govori baxter su da se ne uvredis covece njesra, to je najprostije u srbiji ja ne nzam da ih ima jer kasnimo 20god. pre tacnije 23god su izasle u americi, ali imaju na ebay da se naruce i kostaju najmanje 20 000 din pa navise, a videli ste da filmovi poput deca spijuni avatar imaju jarko izrecene boje bas zbog 3d slike.
:: ovo je i meni zanimljiva tema, da li postoji 3d monitor (znachi sa 120hz) ali da je full hd ? i kolko mozhe da izadje ceo komplet znachi cvikeri i monitor 22-24`? extra je scena samo shto je moje mishljenje da se treba to josh malo sachekat..ali ko ima samo nek udara : :: :: ::
ovo je najisplativije resenje jer ako zelis NVidia 3D stereo Kit onda moras jos da nabavis jako skup 120Hz monitor + sve to radi samo u Visti + moras da imas NVidia graficku iz serije 2xx a to je sve na kraju papreno skupo.
Ovaj Vuzix imas u beogradu, i radi sa svim karticama + ima tracking ugradjen. I svaka konfiguracija radi OK.
Pa Avatar ono u bioskopu ako mislis to je poseba tehnologija dolby digital 3d i posebne naocare koje bi bile neupotrebljive u kucnim uslovima... A one crveno plave su smejurija, to sam ja dobio uz Deca spijuni kad sam kupio na DVD-u trilogiju, to nema veze sa Avatarom.
:: prvo ne terba 3d monitor da bi dobio 3d viziju, ali trebaju kvalitetne naocare jos dok su deca spijuni bili na VHS-u davali su naocare uz njih, ali naocare o kojima govori baxter su da se ne uvredis covece njesra, to je najprostije u srbiji ja ne nzam da ih ima jer kasnimo 20god. pre tacnije 23god su izasle u americi, ali imaju na ebay da se naruce i kostaju najmanje 20 000 din pa navise, a videli ste da filmovi poput deca spijuni avatar imaju jarko izrecene boje bas zbog 3d slike :: :: Don`t drink and drive take joint and fly :: ::
Najisplativije ti je da odesh u tc ushce, za 370 kinti pogledash avatara, 100 dinara platish iznajmljivanje naochare, i zabodesh ih u torbu :D, i koshtaju te 470 dinara+kokice+sok :D
A evo ti kako da napravis najobicnije cvidze! http://www.videojug.com/film/how-to-make-3d-glasses Mislim da ti je najbolje da uzmes 3D TV za najbolji dozivljaj a i ta je tehnologija u usponu tako da ce ti trebati!! Pozz!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647150. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.