Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Foto i video oprema
Video kartica sa više video ulaza?
STRANA 1 OD 1
goranvu Video kartica sa više video ulaza? 30.11.2009. 22:11 T22402

status: user
broj poruka: 195
Znam da se takve kartice uglavnom prodaju sa softverom za video nadzor. Međutim meni ne treba za nadzor već za live broadcast koji bi išao preko Wirecast programa koji ima mogućnost selektovanja video ulaza. Zato je ono što me interesuje - da li takve kartice prilikom instalacije kreiraju više ili samo jedan capture driver? Meni treba ova druga opcija, da bih svaki video ulaz mogao da koristim kao posebnu video karticu, da bih mogao da ih nezavisno selektujem i koristim u bilo kom programu. Sumnjam da je to moguće, al reko ajd da pitam...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
stevan07 mislim 30.11.2009. 22:29 #163542

broj poruka: 185
da tako nesto neces naci ...ja se nisam sreo sa takvom karticom i ako se bavim tim poslom 15 godina i vecina snimaca su mi sa karticama za racunar ......ali bi me zanimalo ako iscackas nesto tako.pozz
Terminator

nomemory Postoji... 01.12.2009. 09:42 #163677

broj poruka: 251
http://www.accessgrid.org/test/taxonomy/term/16

Sta ima na nasem trzistu, treba se raspitati.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs