Treba mi kamera za amatersko koriscenje,nasao sam jednu primamljivu ponudu pa bih vas zamolio da mi pomognetee,u pitanju je samsung dvd kamera vp dx205 cena 14000 da li je to ok?
Samsung ne uzimaj, dobre kamere su ti Sony, JVC, Canon. Ja imam Sony HC-27 skoro sam je kupio po ceni od oko 14-15 000din. Koristi miniDV kasetice, inace sony je u tome najbolji, ima optiku Carl Zeiss i Vario Tessar... sta vise reci...
Moj drugar isto ima sony vec 5-6god, i prezadovoljan je. Pogledaj po tim veliki marketima (tehnomarket) imas jeftino te kamerice.
Ima tu jos nesto, jel si pogledao kako izgleda video zapis sa digitalnog aparata od 10mp? Priblizno kao sa kamerice, a aparat je po meni mnogo bolja stvar. Takodje razmisli i o tome.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.