Postoji. Izuva. Varijanta sa wirelessom, ili slanjem mail-a bi možda bila jeftinija... ali sve ima svoje za i protiv. Bez stalnog pristupa netu (i to šire-pojasnog), realno nema pravog nadzora... a to sa mobilnim, ima već razvijeno, ali koliko se sećam, izuva. Jedino, ako čuvaš stvarno nešto vredno onda je ok, menja realno par čuvara. Dok ne nestane struje, a onda, jebi ga....
Naravno da postoji, ja se upravo bavim tim stvarima, kontaktiraj me pa ce mo se dogovoriti a mogu te uputiti na kvalifikovane ljude da ti to urade da namas problema obzirom da nisam iz Bgd-a. i koji ce ti uvek biti dostupni jer su iz tvog kraja, pozdrav!
svaka ozbiljnija masina za snimanje ima trigere sa kojima mozes da komandujes, a postoje i gsm dojave koje bi pokrenuo taj triger cene su razne ......... moras da se potrudis da nam das vise informacija da bi smo bili odredjeniji sa cenom ..... koliko kamera , kakvih kamera ...koliko sati snimanja zelis...pozdrav Terminator
Koristim Active WebCam,program radi na principu motion-a,dakle kada detektuje pokret,u zavisnosti od opcije:snima klip,slika,otvara program koji mu ti zadas,pusta alarm,salje sms,ima mogucnost uploadovanja na izabrani server... Kod ovakvih tipova programa je jako bitno i to da kada je u `standby`rezimu i kada detektuje pokret snimljeni materijal je izvadjen iz bufera,i snimio je oko 5 sec pre i posle detektovanja pokreta,tako da mu ne moze nista promaci iz kadra,a to ovaj ima. Od opcija bih izdvojio i define motion area,sensitivity,hourly sensitivity...
Jedina zamerka mi je sto ga nikada nisam ukljucio kada je bilo potrebno:((
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Imam problem u Krnjaci, deo ka Pancevu... Cigani me otkinuse od kradje... Nekoliko puta za poslednjih 3 meseca.. :: :: Da li neko zna postoji li kakav video nadzor koji po detektovanju pokreta zove vlasnika na mobilni telefon?.. :: Kolika bi bila cena tako necega?.. :: :: Vojin
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.