U osnovi treba mi samo pecat,posto imam sve uradjeno(preporuka). Treba mi za Image(www.image.com),u pitanju je posao brodskog fotografa.A ja ovima kod mene nemogu da objasnim da to niko ziv ne proverava i da samo treba pecat da udare.
Medjutim sada kad sam bolje razmislio,nemora to biti samo fotografska radnja,moze i elektronika ili IT.Bitno je da imam dve preporuke vezane za taj domen posla,a jednu vec imam.
Pa ako nesto mozes bio bih ti veoma zahvalan(a ako odem i vise od zahvalnosti ocekuj)a ako ne izvini na dosadi,i hvala i za ovo.
Pozdrav druze.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ja roknem e-mail na DSS-ov post i umesto toga dodje citat :: :: Jeste da je moja greska sto nisam obratio paznju pri pisanju,ali ovo je vec smesno.No mozda je i bolje ovako,ko zna kome bi mail otisao
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.