imam problem sa doticnim programom tj sa ANY VIDEO CONVERTER.naime treba mi tajc program kao i crack za njega da li neko moze da mi da adresu tacnu i sa samim programom i sa krakom.moj problem je taj sto recimo ubacim film i program prebacuje do tri minuta tj.konvertuje i posle mi trazi da updejtujem program ili vec nemam pojma sta:(.kako to resiti?zna lineko u cemu je problem? hvala
:: imam problem sa doticnim programom tj sa ANY VIDEO CONVERTER.naime treba mi tajc program kao i crack za njega da li neko moze da mi da adresu tacnu i sa samim programom i sa krakom.moj problem je taj sto recimo ubacim film i program prebacuje do tri minuta tj.konvertuje i posle mi trazi da updejtujem program ili vec nemam pojma sta:(.kako to resiti?zna lineko u cemu je problem :: hvala
Svi su kompresori veoma slični. Idi na katz.cd i potraži bilo koji od ovih AVS video converter Aimersoft video converter pro IMtoo convertor AnyDVD convertor Any video convertor xilisoft
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.