Imam auto cd pleyer koji moze da reprodukuje dvd, divx, mp4,vcd materijal pa sam hteo da ga povezem sa starim monitorom od laptopa. Izlaz na pleyeru je cinc video a za monitor od laptopa predpostavljam da je RGB, inace laptop je Compaq na 100mhz sa monitorom od 8 inca. Da li moze da se to poveze ili moram da kupim monitor za kola?
Ako sam te dobro razumeo,onda mislim da je to nazalost tesko izvodljivo(pretpostavljam da taj laptop nema video ulaz),jer ako mislis da iskoristis samo monitor od laptopa trebace ti` malo` kompliciraniji zahvat,jer na samom konektoru monitora treba pronaci RGB,Napon,v/h sinhronizaciju,osvetlenje...skoro pa neizvodljivo.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Imam auto cd pleyer koji moze da reprodukuje dvd, divx, mp4,vcd materijal pa sam hteo da ga povezem sa starim monitorom od laptopa. Izlaz na pleyeru je cinc video a za monitor od laptopa predpostavljam da je RGB, inace laptop je Compaq na 100mhz sa monitorom od 8 inca :: Da li moze da se to poveze ili moram da kupim monitor za kola?
Ti si moj prijatelju izgleda stvarno gey ,pucas od zenskih hormona pa potajno negde u svom mozgu zelis da budes zensko.Mozda si i metrosexualac ko zna.Toliko je ta tvoja zelja bila izrazena da si morao i javno to da obelodanis.Hahahahahaha..E geyu jedan.. Sad ja tebe malo da zezam,dosta si ti nas. Nego salu na stranu najjaci je onaj Zmajko koji je navodno video tvoju sliku do koje se domogao svojim `hackerskim` skill-ovima pa te je okarakterisao kao EXTRA ribu.Ahahahahaaaa...E moja Andrea,Andreas i sl..Ludilo.. Nisam se skoro ovako nasmejao.. P.S.gilopile pozdravio te Deen.Ahahahahahahaha..
Ali posto je laptop u pitanju(svaki model ima razlicit konektor koji se spaja sa m.plocom)vrlo je tesko izvodljivo,pa i uz el.shemu(koju je vrlo tesko `iskopati`) ta realizacija je komplikovana zbog konektora i nemogucnoscu lemljenja,.Ako taj player mislis koristiti u koima dodatno ti stvara problem i napajanje,jer bi trebalo i oko toga da se poradi.
:: Pomislio sam da imam neke konkretne odgovore kad ono zadnja 3 nemaju veze sa zivotom :: Nebitn :: :: Znam da je nemoguce spojiti cinc i RGB ali sam mislio da imaju neki konvertori koji bi prepravili signal :: :: ::
Ako imas PCMCIA slot na lapu ali sam ja probao sa P3@900 MHz, ne znam da li ta stotka moze gurati ali mozes pre kupovine videti sta je minimalna zahtevnost za tjuner.
Nema teorije da 100mhz potera video neke standardne rezolucije.Jedva bi radio i mpeg 1 na 320*240,ali bez zvuka,jer bi seckao. Ispod 600Mhz i 4-8Mb Vram-a ne vredi nabadati tv kartu,ili capture(sto bi njemu odgovaralo).Mislim da taj Compaq nema vise od 2Mb Vram-a,sto bi u full screen-u napravilo 100-njak raznobojnih kockica i nista vise.
P.S.Inace dobra zamisao
:: :: Ako imas PCMCIA slot na lapu ali sam ja probao sa P3@900 MHz, ne znam da li ta stotka moze gurati ali mozes pre kupovine videti sta je minimalna zahtevnost za tjuner :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.