Posto hocu da uzmen Nikon fotoaparat naleteo sam na ove Engleze,a posto cene u najmanju ruku smrduckaju reko da proverim dali je mozda neko od vas pazario kod njih?
sony playstation 3 100 funti,eeeej,xbox 360 elite 95 funti EEEJ nintendo wii 70 ???? Pa neko mora da proba ,ako ti zeznu jbg-a,ako ne super znamo gde da uzmemo konzole
Sve sto se placa preko Western Union-a ne dolazi u obzir da se kupuje...
Zasto ?
Brat mi radi u banci, i kako on kaze, ti ili bilo ko, kada posaljes novac nekome, taj kada primi novac ti uopste ne mora poslati robu koja je u vecini slucajeva prejeftina... Ti ga (ih) ne mozes tuziti jer si dobrovoljno poslao novac, mozes se zaliti kome god hoces ali od toga nece nista biti...
I da ti kazu da posaljes pola novca, ja to opet ne bih radio jer u pitanju velika svota...
Znam da je primamljiva ponuda, ali ko prvi proba prvi ce i da pop*si... Nazalost, to je tako, vara se na sve moguce nacine i koga se god uspije... Dadnes pare a ne dobijes nista, i onda niti para niti prizvoda...
Ovo sto sam napisao i ne mora biti tacno, ali sam siguran da u 99% slucajeva jeste...
Moj ti je savjet da ne kupujes...
Evo prodajem ja svoj Sony Vaio iz potpisa za 200 evra, ali mi prvo kupac mora uplatiti pa cu mu ja onda (sipak) poslati... Ovo je samo primer...
za pocetak koristi google, on je tvoj prijatelj i saznaces sledece: David and Venus Co je naziv firme na doticnoj adresi, kao i da se njihovi brojevi telefona ne poklapaju sa doticnim pa ti izvuci zakljucak drugo: kakav je to neozbiljan mail sa gmailom i hotmailom? Svaka ozbiljnija firma ima sopstveni sajt, za pocetak, pa i mail servis trece: cak i da je tako, da li znas i da li si sracunao(la) troskove slanja, kako novca, tako i robe, i koliko to izadje?
nisam ja sisao vesla,vrlo dobro znam puteve robe u EU.Po primeru bi trebalo da firma ide preko Ebay-a i Amazona a da se placa preko Paypal a ne obicnim transferom novca.Medjutim od 100% firmi koje neprate gore navedene puteve 95% su laznjaci a 5% nisu(imao sam semu sa jednom Portugalskom firmom i bilo je vise nego ok).Ja sam samo hteo iz prve ruke da proverim utiske kolega sa berze.
Hvala u svakom slucaju.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.