Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Foto i video oprema
digitalni fotoaparat kao web kamera
STRANA 1 OD 1
acayo digitalni fotoaparat kao web kamera 11.09.2009. 23:23 T20037

status: user
broj poruka: 851
Zna li neko moze li digitalni fotoaparat (samsung s85) da se koristi kao web kamera.
Unapred zahvalan
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gman tesko 12.09.2009. 00:13 #139330

broj poruka: 1111
ne verujem da moze da obavlja streaming preko uzb veze
ne mislim da je ne moguce da se obavi streaming preko usb-a, nego ne verujem da to podrzava aparat
mozda postoje modeli koji to mogu, mada cena web kamera me odvraca od te ideje
mada sve je moguce
najbolje otidji na sajt samsunga, pa proveri tamo

ulsi
SkyFire ... 12.09.2009. 00:16 #139333

broj poruka: 18472
Ima Samsung neke svoje modele koji to podrzavaju.Inace postoje i ostali proizvodjaci.
Svakako je lakse kupiti solidnu kamericu nego se drndati sa foto aparatom bez potrebe.Kamerica je jeftina ,za 30-50 Eur moze da se uzme odlicna.

Green Green Grass of Home

Kovle .... 12.09.2009. 01:27 #139348

broj poruka: 976
@sky
Mnogo je to za danasnje uslove i ovoliku krizu koja se nenormalno osetila u nasoj zemlji, sada je imati 50 evra, ko prosle godine 150, tako da...
A mogu li ja nesto da pitam : imam na tastaturi mali displej jel moze on da se prikljuci na dvi na graficku, pa da imam dva monitora

gman @ Kovle 12.09.2009. 01:46 #139352

broj poruka: 1111
moze
!

ulsi
Pisko Koristi, koristi... 12.09.2009. 11:17 #139391

broj poruka: 6650
Ako drajveri kamere to ne omogućavaju preko USB veze, onda se može koristiti video in/out priključak za TV i video ulaz kod grafičke ili TV kartice - ako ih imaš. I to radi. I sa DVI, 8-cama, starim analognim kamerama.... ali se i moja priča svodi na komentare drugih: ako već imaš video in, ok, ali ako nemaš, kupovina web kamerice je jedino pravo rešenje. Neki modeli stvarno podržavaju ovu funkciju, npr. moja DVI šmug-šmug kamera, to može, ali, za modele fotoaparata moraš pročešljati forume i naći ponosnog vlasnika jer u 90% slučajevima to se i ne navodi kao mogućnost kamere....

... a ti sa tastaturom, nalepi pod potrebnim uglom jedno ogledalo na tastaturu, pa jedno na čelo, i, imaćeš pod tačno određenim uglom glavudže, kristalno jasnu sliku....

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs