Ovo je za moju sestru. Planira kameru, ona preferira sony. Vidjela je neki sr35e model, sa 30 gb. Ja sam joj rekao samo da gleda ove sa hdd-om ali druge stvari nisam znao preporuciti. BUdzet joj je oko 300 evra.
Sta preporucujete i sta je uopste bitno kod kamere. KOliko se ovaj model razlikuje od istog sa oznakom 38 koji cini mi se kosta oko 370 evra
Verovatno ovo neće niko više da pročita, jer je stariji post... pa mogu da se zezam kad već nema drugih odgovora... ali, kod kamere valja gledati u objektiv, a ako ne, onda u LCD, inače se ništa ne vidi.
:: Verovatno ovo neće niko više da pročita, jer je stariji post... pa mogu da se zezam kad već nema drugih odgovora.. :: ali, kod kamere valja gledati u objektiv, a ako ne, onda u LCD, inače se ništa ne vidi :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Gledaš: kapacite + tip memorije tip kodeka u kome snima video + foto format tip kodeka i format u kome snima audio kompatibilnost sa baterijama većeg kapaciteta A/V / USB / iLink povezivanje sa računarom
ostalo su manje više stupiderije: super night mod = MA VAŽI digital zum od četristo milijardi = MA VAŽI korisno ....
Šta bre ŠmugŠmug? Imam njihovu DV kameru, usisavač (sa čarobnim, magičnim, neverovatnim plastičnim dodatkom na cevketu zbog kojeg 100x ređe praznim kesu - ne svoju)... imam i TV šmugšmug-a, a, prodao sam i ne znam baš koliko monitora 753S zbog čega me je i danas sramota.... imam i dvdrw.... imam i web kameru Samsung AnyCam.. dole levo u fioci, povremeno zapne kabl kad nešto hoću na brzaka da izvučem.... Pa, malo li je? :-P http://www.youtube.com/watch?v=Ism72DUuNZ4&feature=related Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: A ono za Samsung :: :: Pozdrav :: :: :: :: Verovatno ovo neće niko više da pročita, jer je stariji post... pa mogu da se zezam kad već nema drugih odgovora.. :: :: ali, kod kamere valja gledati u objektiv, a ako ne, onda u LCD, inače se ništa ne vidi :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.