Upravo tako, ja nikad nisam ni video te diode xD 12000V 12KV?!
Za sta bi ona sluzila xD jedinou trafo stanici za 10/0.4KV ustvari i to je malo 30/10KV
Srecno u potrazi
:: Pogledao sam tamo nemaju ništa za tako jaku struju, samo do 1600V a meni treba do 12000V :: :: Hvala u svakom slučaju, dobio sam neke telefone pa ću sutra izokretati da vidim da li mogu nađem :: :: Mada mi prijatelj reče da ću teško to naći pošto to nikom normalnom ne treba, jer je to maltene za trafo stanice :: :: Jedino neki Kreša mada on dere samo tako sa cenama :: :: ::
Posto ako nemaju u Radio klubu... oni od kelka nabavljaju za komplete i ovako za svoje potrebe... Pogledaj i u ITC Electronic... ali moras tacno navesti koja dioda led, sotkijeva, varikap, prekidacka, sta???
U svakom slucaju srecno u potrazi!
Asus P5Q-E Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz @ 3.9GHz (24/7/365) Asus EN260GTX TOP OCZ Reaper 1200MHz CL5 @ 1103MHz 5-5-5-15 2x1GB OCZ Vendetta 2 @ 1500 R.P.M. OCZ ModXStream 600W WD 640GB 16MB 640AAKS NZXT Apollo Black 2x Pioneer
Ja, koliko možeš da vidiš nisam stručan u elektronici, tako da meni te jedinice vrednosti ne idu baš od ruke .
Ne treba meni, nego me je zamolio ujak da potražim jer mu treba ... Gde ću da pitam ako ne ovde.
Inače treba za neko testiranje uticaja elektro-magnetnog polja na računarske komponente, da bar napišem čemu ovako specifične stvari.
Ima i neki Japan elektronik, pogledaću i tamo. Za sve ove ostale imam kontakte.
Hvala na odgovorima.
:: Upravo tako, ja nikad nisam ni video te diode xD 12000V 12KV? :: :: Za sta bi ona sluzila xD jedinou trafo stanici za 10/0.4KV ustvari i to je malo 30/10KV :: :: Srecno u potraz :: :: :: :: Pogledao sam tamo nemaju ništa za tako jaku struju, samo do 1600V a meni treba do 12000V :: :: :: :: Hvala u svakom slučaju, dobio sam neke telefone pa ću sutra izokretati da vidim da li mogu nađem :: :: :: :: Mada mi prijatelj reče da ću teško to naći pošto to nikom normalnom ne treba, jer je to maltene za trafo stanice :: :: :: :: Jedino neki Kreša mada on dere samo tako sa cenama :: :: :: :: :: ::
Ma opusteno... ja se izvinjavam ako je gadno zvucalo to sta??? hteo sam samo da naglasim da moras da kazes koja vrsta!
Asus P5Q-E Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz @ 3.9GHz (24/7/365) Asus EN260GTX TOP OCZ Reaper 1200MHz CL5 @ 1103MHz 5-5-5-15 2x1GB OCZ Vendetta 2 @ 1500 R.P.M. OCZ ModXStream 600W WD 640GB 16MB 640AAKS NZXT Apollo Black 2x Pioneer
:: Ja, koliko možeš da vidiš nisam stručan u elektronici, tako da meni te jedinice vrednosti ne idu baš od ruke :: :: Ne treba meni, nego me je zamolio ujak da potražim jer mu treba ... :: Gde ću da pitam ako ne ovde. :: :: Inače treba za neko testiranje uticaja elektro-magnetnog polja na računarske komponente, da bar napišem čemu ovako specifične stvari :: :: Ima i neki Japan elektronik, pogledaću i tamo :: Za sve ove ostale imam kontakte :: :: Hvala na odgovorima :: :: :: Upravo tako, ja nikad nisam ni video te diode xD 12000V 12KV? :: :: :: :: Za sta bi ona sluzila xD jedinou trafo stanici za 10/0.4KV ustvari i to je malo 30/10KV :: :: :: :: Srecno u potraz :: :: :: :: :: :: :: Pogledao sam tamo nemaju ništa za tako jaku struju, samo do 1600V a meni treba do 12000V :: :: :: :: :: :: Hvala u svakom slučaju, dobio sam neke telefone pa ću sutra izokretati da vidim da li mogu nađem :: :: :: :: :: :: Mada mi prijatelj reče da ću teško to naći pošto to nikom normalnom ne treba, jer je to maltene za trafo stanice :: :: :: :: :: :: Jedino neki Kreša mada on dere samo tako sa cenama :: :: :: :: :: :: :: :: ::
slabo to ima kod nas. probaj u cometu, https://www.comet.co.yu ako nemaju neka naruce iz farnella ,tamo ima 100% al da znas da je komad oko 5-10eur, najbolje ti je da kupis po 20kom od 1000v tako je jednostavnije
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.