Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Foto i video oprema
Sony DCR-DVD304E
STRANA 1 OD 1
taukani Sony DCR-DVD304E 12.03.2009. 03:11 T16092

status: user
broj poruka: 120

da li neko ima iskustva sa ovom kamerom ,nudi mi drugar polovnu za 150 evra sa torbom i svim dodacima koje idu u standardnom pakovanju .Vredi li to toliko?
Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
peguar Cena bi mogla i manja 12.03.2009. 14:21 #102320

status: user
broj poruka: 332
problem sto snima na dvd, a to znaci vob(DVD) format sto znaci da ces morati posle da snimljeni vob montiras u nekom sony-evom programu ili da konvertujes u DV format pa sve to sklapas u nekom programu za montazu, Plus iz iskustva govorim da ces se razocarati sa cenama micro dvd-ova koje su velike a kvalitet diskova nije bas neki, plus sto ova kamera ima samo jedan CCD chip pa ako planiras neku ozbiljniju upotrebu kamere preporucujem sa 3 CCD chipa zbog kvaliteta snimka i da ima DV kasetu a ne micro DVD, da bi snimao u DV formatu i sve to lepo capture-ovao u npr. Premieru sirov materijal i montirao bez problema.

Takodje preporucujem da sve prethodno batalis jer ima da se uzme ako malo procackas netom HD kamere od 300e, 350e sa svojim HDD-om ja mislim izmedju 40 i 60Gb. Mislim da za tu cenu nude mnoogo vise nego ova za 150e. Ja licno sam se nameracio da uzmem HD kameru jer je uzeo neki moj prijatelj i donosio mi je snimke i prezadovoljan sam. Ona je kostala negde oko 500 dolara.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs