Hvala veliko Gile ali ja posedujem aparat i ovu stranu sam ddoooooosta gledao pre nego li sam se nakanio na kupovinu...poenta je sto uz aparat dobijesh jako sturo uputstvo na srpskom a ne pravi manual (kako sta podesavanja fore itd::)))))...
Hvala Gila 2. put, fala Bax::))) drugari, zaista sam zahvalan za vas trud i ne bih postavljao pitanje da nisam prvo sam potrazio po netu no..ovo uputstvo sam dobio uz aparat...i kao sto vidite ima samo osnovno...problem je sto aparat ima tonu podesavanja i predpostavljam da je pravi manual odprilike velicine omanje knjige...e taj manual u pdf-u ili sl mi treba....ali avaj..::))))....
okaci neku fotku da vidimo kako radi ta spravica...
inace, da ti pomognem oko uputstva> daleko korisnije ce ti biti da skines neku skolicu fotografije gde ces videti osnove fotkanja u polu manuelnim i manuelnim modovima...fore za fotkanje neces naci u uputstvu koje dolazi uz aparat.
Hvala CubaseSX ....Upravo to mi je trebalo...elem okakcicu link za fotke veceras, kasnije na ovom postu....Samo sam malko skljocao po gajbi jer juce sam pazario aparat a obzirom na ovo usrano vreme nisam imao prilike za neko pristojno slikanje...Za sada sam odusevljen aparatom...Ima puno raznog setovanja ...pogotovo manuelnih sto je jako lepo...User friendly je i kapiram uz manual i malko igranja da se vrlo brzo moze uci u foru....slike pri slabom osvetljenju bez blica su super itd..no..kasnjie..:))
izuzetno me zanima taj aparat na delu-jurim neki za svakodnevno koriscenje, a taj je usao u uzi izbor...ne mogu stalno da vucaram d50 u rancu...
ako te zanima nesto oko fotkanja, slobodno pitaj-ukoliko znam, pomoci cu... :)
:: Hvala CubaseSX ....Upravo to mi je trebalo...elem okakcicu link za fotke veceras, kasnije na ovom postu....Samo sam malko skljocao po gajbi jer juce sam pazario aparat a obzirom na ovo usrano vreme nisam imao prilike za neko pristojno slikanje...Za sada sam odusevljen aparatom...Ima puno raznog setovanja ...pogotovo manuelnih sto je jako lepo...User friendly je i kapiram uz manual i malko igranja da se vrlo brzo moze uci u foru....slike pri slabom osvetljenju bez blica su super itd..no..kasnjie..:))
Ja sam i sa tim tvojim Nikon D50 uspeo da uslikam mutne i granulirane fotografije...genijalac sam za slikanje...sta god mi das od toga ja necu umeti da upotrebim i iskorsitm na pravi naicn...ali zato derem sve sa mojim SE W810i :)))
to je zato sto za dslr treba ipak neko prethodno isqstvo :) naucicu te cim budes ustao od komp-a i resio da idemo na pivo
:: Ja sam i sa tim tvojim Nikon D50 uspeo da uslikam mutne i granulirane fotografije...genijalac sam za slikanje...sta god mi das od toga ja necu umeti da upotrebim i iskorsitm na pravi naicn.. :: :: :: A N G E L :: :: ::
:: to je zato sto za dslr treba ipak neko prethodno isqstvo : :: naucicu te cim budes ustao od komp-a i resio da idemo na piv :: :: :: :: Ja sam i sa tim tvojim Nikon D50 uspeo da uslikam mutne i granulirane fotografije...genijalac sam za slikanje...sta god mi das od toga ja necu umeti da upotrebim i iskorsitm na pravi naicn.. :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: ::
:: Pazi da ne budu 2 piva :: :: Pozdrav :: :: :: :: to je zato sto za dslr treba ipak neko prethodno isqstvo : :: :: naucicu te cim budes ustao od komp-a i resio da idemo na piv :: :: :: :: :: :: :: Ja sam i sa tim tvojim Nikon D50 uspeo da uslikam mutne i granulirane fotografije...genijalac sam za slikanje...sta god mi das od toga ja necu umeti da upotrebim i iskorsitm na pravi naicn.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.