Ona nema Firewire vec samo obican A/V OUT... Ja nemam nikakvu karticu koja ima te ulaze a i svi PCI slotovi su mi zauzeti. Da li postoji neko resenje kako da prebacim materijal sa kamere na komp?A da ne placam nekim radnjama da mi to odrade ... Postoji li neka eksterna kartica(USB ili FireWire) koja ima AV ulaze?
P.S. Kamera je kupljena u Americi i ona je NTSC!!!!
Re: KWORLD VIDEO KONVERTER DVD MAKER USB 2.0 3,093.00 din
16.02.2009. 09:12
status: user broj poruka: 3
Mislim da mi to resava stvar jer nemam slobodnih PCI slotova pa samo neko extreno resenje dolazi u obzir...
Ulazi mi odgovaraju AV... A koji su izlazi? tj. kako ga konektujem na PC? USB? Firewire? Ne vidim jasno na slici...
:: :: http://www.list.rs/proizvod.php?id=TVT0000 :: :: Podržani formati: MPEG 1/ :: Audio konektori: 2xRC :: Video konektori: 1xRCA, S-Vide :: Napomena: Softver: PowerDirector v5, PowerProducer v :: :: Korisno za sve koji nemaju firewire na kameri.
Barem do pola:) Povezao sam kameru sa WinFast TV2000 XP Expert karticom preko S-Video ulaza Grebujem sa Ulead Video Studio 11.5 Slika je odlicna ali problem je u tonu. Nema ga!!! Tako je i kada signal ide preko S-Video i preko A/V Sta da radim?
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.