Nije naveden prioritet, brzina ili kapacitet, ali ovaj Transcend savija prostor koliko je brz. Ne znam je smtraš neozbiljnom. Odlična je kartica. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: bax, uz dužno poštovanje prema tebi kao legendi Foruma, ja bih kao profesionalac preporučio ipak SanDisk Extreme III ili IV, moslim da je 50eur dosta za 4 GB :: To je ipak ozbiljan aparat :: :: :: Veruj meni :: :: :: :: :: Transcend CF 4GB 300 :: :: http://www.itsvet.com/proizvod/transcend-cf-4gb-300x/comp_comp_memflashcard/66/132 :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
Vidi, ja samo kažem šta je profi izbor, uopšte ne tvrdim da je ta kartica loša, ali ćeš kod SVIH profi fotografa videti sežamo SanDisk Extreme. I btw. uz njih se dobija besplatno i jako dobar program za povratak obrisanih fajlova, što ponekad može biti jako korisno.
Veruj meni!
:: :: Nije naveden prioritet, brzina ili kapacitet, ali ovaj Transcend savija prostor koliko je brz. Ne znam je smtraš neozbiljnom. Odlična je kartica :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: bax, uz dužno poštovanje prema tebi kao legendi Foruma, ja bih kao profesionalac preporučio ipak SanDisk Extreme III ili IV, moslim da je 50eur dosta za 4 GB :: :: To je ipak ozbiljan aparat :: :: :: :: :: :: Veruj meni :: :: :: :: :: :: :: :: Transcend CF 4GB 300 :: :: :: http://www.itsvet.com/proizvod/transcend-cf-4gb-300x/comp_comp_memflashcard/66/132 :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
A350 ozbiljan aparat ? :) Pa on nema ni 3fps u burstu, tako da je i taj Transcend prebrz za njega, a Sandisk je chisto bacanje para. Evo pre neki dan mi je crkla 8gb Ultra IV, jedina kartica koja mi je crkla u zivotu, a imam gomile razlichitih, i jeftinih kartica, koje rade godinama. Sandisk je lozenje isto kao i Ferrari.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.