Posedujem fotoaparat iz naslova vec 4 godine. Uredno me sluzio do pre nedelju dana. Situacija je sledeca:
Slike i filmice koje sam prethodno snimao uredno prikazuje, svim podesavanjima mogu da pristupim, uredno se pali i gasi.
Problem je sto je, bez jasnog razloga, slika na displeju postala `razmazana`, kao da je neko cetkicom prevukao preko ekrana. Isti je problem pri snimanju fotografija, kao i filmica.
Da nije optika stradala ?
Ima li neko ideju sta moze biti u pitanju ? Ili ako znate, gde ili ko bi mogao da ga dovede u red ?
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Vrisnuo je CCD chip, popravka je skuplja nego sto u ovom trenutku vredi, tako da baci ga uvis i ako ti je pri ruci bejzbolka oshini ga sto jace mozes :) (Imao sam doticni model, pa ti govorim iz iskustva...i canon je kasnije priznao `propust` u seriji a70/75 i ako su aparati otkazivali u garanciji, menjali su ih novima )
I meni je isto nadrljao A75 u junu (kupljen je 2004), s tim sto su isle ljubicaste straftice, neke svetlije, neke tamnije - horizontalno. Otisla je CCD celija, kao sto ti DONMARCO rece, kopao sam tad po internetu i procitao isto to sto covek kaze. Doduse nasao sam celiju sa flat kablicem u Madjarskoj, ali kosta 42evra, a vrednost aparata je nikakva, tako da sam digao ruke i pazario A580. Pozdrav.
isto je to i meni riknulo na istom modelu, s tim shto sam ja malo vishe kopao po netu i saznao da je canon dao produzenu garanciju na tachno takvu vrstu kvara. i naravno odneo sam u bgelektronik, oni ga pregledali, sachekao nedelju dve, i eto ga, popravili mi sve za dzabaka :) tako da scenario sa bejzbol palicom mozesh slobodno da preskochish vec odnesi lepo da ti se kamera popravi za dzabana u okviru produzene garancije :) meni popravljena i dan danas radi :)
Pre mesec i po sam odneo fotoaparat iz naslova u servis (www.bgelektronik.com). Malocas sam ih zvao telefonom i kazu mi da je danas stigao deo (bas taj CCD cip) i da se to racuna kao `produzena garancija`.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.