Jel moze neko da mi pomogne kako da na foto aparatu Canon PowerShot A470 namestim da mi se na slici pojavi datum i vreme kad je slika fotografisana.Prvenstveno su mi bitni sat i minut fotografisanja!!! Cuo sam da je to moguce na ovom modelu ali nikako da ukljucim tu opciju. Ziveli!!!
skini kompletno uputstvo u PDF-u za njega. Ja sam uradio, i nisam video da se moze staviti vreme na fotografiju, samo datum. Mada nisam nesto ni citao detaljno.
Tako je, date and time overlay je ograničen na jednu rezoluciju, na mom A510 je takođe na 1600x1200. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: :: Mislim da moze ali samo u rezimu Postcard 1600x120 :: ::
Ne bih da otvaram temu za jedno pitanje: koje punjive baterije mogu da koristim za Canon-a A720, Mislim do koliko miliamper casova (mah) nasao sam jedne od 2700 i 1.2 volti
Mozes da koristis te baterije ali ako ih jos nisi kupi bolja varijanta su Sanyo eneloop 2000 mAh jer nemaju samopraznjenje kao ostale. Koristim ih nekoliko meseci kao i vartine od 2500 mAh i razlika u izdrzljivosti je u korist Sanya.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.