ako neko zna nesto o bilo kojem predhodnom modelu u vezi sa baterijom??radi se znaci o mp4 uredjaju i ima li-ion bateriju to je sve sto sam naso!!hvala!
Znam samo da je nevidjeno sra*e. Drzao sam ga u ruci u nekoj prodavnici 2 sekunde, i ne verujem koliko je losa izrada.
Ne bacaj pare na to smece vec pogledaj lepo asortiman Creative-ovih proizvoda. Idi lepo na http://www.pyramid.co.yu/ i pogledaj sta sve imaju od Creative mp3 plejera, oni su zastupnici za Creative...
aj ovako!ko moze da mi preporuci neki mp4 da je sasvim ok!mene recimo interesuje da ima 2 gb memorije,da ima relativno zadovoljavajucu bateriju,ok sliku..i tako???hvala!da moze da se prosiri sa karticom !
Ne bih da otvaram temu za jedno pitanje: koje punjive baterije mogu da koristim za Canon-a A720, Mislim do koliko miliamper casova (mah) nasao sam jedne od 2700 i 1.2 volti
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.